Sankt Vlademirs Akademi

Nightmares, dreams, they all come truth here
 
IndeksPortalCalendarGalleryFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Latest topics
» Emne med mig :3?
Søn apr 29, 2012 7:01 pm by Anxiety

» Nu skal jeg vide det...
Tirs jan 24, 2012 4:34 pm by Aubreigh

» Seeking, Now And Forever..
Søn jan 22, 2012 12:26 pm by Aubreigh

» EN SIDE! EN SIDE! KIG KIG KIG!!!!! ELLERS KOMMER JEG EFTER JER!
Fre jul 22, 2011 6:49 pm by Alexia

» Okay... Øhm... pænt pinligt...
Man jun 27, 2011 4:02 pm by Jillian

» Mødet med min vogter [Anxiety]
Man jun 20, 2011 3:59 pm by Anxiety

» mit fravær
Lør jun 18, 2011 11:13 am by koishite

» Kinda all kind of vampiers and humans? Look!
Ons jun 15, 2011 8:52 pm by Vince

» Keder ... Mig?
Tirs jun 14, 2011 11:48 am by Vince

Top posters
Lissa
 
Vince
 
Anxiety
 
Alma
 
Jamie
 
Jillian
 
koishite
 
Clary
 
Boris
 
Caitlyn
 
Søg
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Hvem er på nu
Der er 1 bruger på systemet nu: Ingen tilmeldte, ingen skjulte og 1 gæst

Ingen

Flest brugere online på samme tid var 15, Søn jan 22, 2012 1:47 pm

Share | 
 

 These days » Clary.

Go down 
ForfatterBesked
Vince

avatar

Male Bosted : St. Vladimirs Akademi.
Antal indlæg : 135
Join date : 08/05/11

IndlægEmne: These days » Clary.   Tors maj 26, 2011 5:00 pm

Tid » Eftermiddag for vampyrer. Et par minutter efter deres sidste time.
Sted » I midten, hvor ham og hans venner styrer manegen.
Omgivelser » Der er adskillige dhampirer i træningssalen, alle er her for at træne.
Vejr » Månen er sikkert fremme, han har ikke lige haft tid til at se det.
____________________________

Vince var lige i gang med tvekamp imod en af hans kampbuddies. De andre havde travlt med at lege macho med nogen af de andre gutter, men de holdte sig til dhampirernes elite, de mest populære af skolens novicer. Dem tilhørte Vince, men han var nok ikke helt ligesom de andre, med deres stolthed og kølighed. Han var åben. Det var nok lidt på grund af hans opdragelse, men det gjorde ham bare mere menneskelig end de andre. Men mere menneskelig, betød åbenbart ikke være kampevner, for Vince var en pro novice.
Han fik et godt slag ind på modstanderen, som gav et dybt støn fra sig. Da hans ven slog tilbage, gjorde han en yndefuld finte og undveg.
Tilbage til toppen Go down
Clary

avatar

Female Bosted : Det såkaldte vampyr akademi, Sankt Vlademirs Akademi.
Antal indlæg : 31
Join date : 20/12/10

IndlægEmne: Re: These days » Clary.   Tors maj 26, 2011 6:23 pm

Alt gik godt ind til videre, hun havde i det mindste ikke tabt en kamp endnu. Men det var nok også fordi at hun ikke havde stået over for nogle af de bedre endnu, det var mest de piger som hun havde set ud fra begyndelsen hun havde taget. Et par svage sjæle..
Men nu stod hun i en kamp, som faktisk gav hende sved på panden. Men efter et par hurtige uopmærksome øjeblikke fra hendes kvindlige modstander, havde hun vundet kampen. Selvfølgelig vidste hun hvad hendes modstander så på, den unge herre som stod iblandt de.. Ja.. Dem som er af større rang end hende selv.
Hende selv var ikke særlig opmærksomhedssøgende, men der var INGEN som skulle tage den fra hende! Hendes hår var sat op i en stor hestehale på toppen af hovedet, som fremhævede hendes runde, klare, blå øjne. 
"Er DET værd at tabe en kamp for?" Spurgte hun pigen, som tidligere havde været hendes modstander og nikkede over mod drengene som havde taget de flest pigers opmærksomhed.
"Øhm.. Jah?!" Svarede hun igen, med store øjne.
Et blik på deres fægtningsmetoder, gav hende et indtryk af at de var pænt gode. Bedre end hende, men hvad gjorde det? Hun skulle nok blive bedre, hendes lethed kunne måske også give hende en chance vis de kom i dualel?


Sidst rettet af Clary Fre maj 27, 2011 5:20 pm, rettet 1 gang
Tilbage til toppen Go down
Vince

avatar

Male Bosted : St. Vladimirs Akademi.
Antal indlæg : 135
Join date : 08/05/11

IndlægEmne: Re: These days » Clary.   Fre maj 27, 2011 3:33 pm

Vince havde travlt med sin modstander, men hans mørke øjne borrede sig uvilkårligt ind i den unge novice som stod et stykke væk. Han kunne lige se hende, over hans modstanders skulder. Han havde ikke hørt hende særlig klart, men han havde set at hun havde kigget.
Når han kæmpede, smilede han ikke til folk, så det gjorde han heller ikke nu, selvom han nu godt havde set denne novice før. Hun var tilsyneladende en af dem som ikke blev bidt af ham. De piger som ikke var helt optaget af lækre fyre og popularitet, var tit dem som han selv rent faktisk blev interesseret i. Han havde jo ikke svært ved at score de andre piger.
Han var så optaget af pigen, at han næsten fik et slag på siden af hovedet, men han dukkede sig og stak sine fingre ind i mellemgulvet på hans buddie. Han strøg lynhurtigt forbi ham og spændte ben for at så han væltede. Han kastede ét enkelt utilfredst blik på ham, og så sig omkring. Han var blevet ret skuffet over sin modstander. De andre drenge sagde at han var utrættelig og dødelig præcis, men det var da en lodret løgn.
Hans mørke øjne ramte pigens igen. Han overvejede at udfordre hende, bare for at vise hende at han rent faktisk var noget værd.
Tilbage til toppen Go down
Clary

avatar

Female Bosted : Det såkaldte vampyr akademi, Sankt Vlademirs Akademi.
Antal indlæg : 31
Join date : 20/12/10

IndlægEmne: Re: These days » Clary.   Fre maj 27, 2011 5:11 pm

Hun mærkede de borende øjne, før at hun så ind i hans. Han smilede ikke, overhovedet ikke. Men det var ikke fordi at hun havde noget imod det, for hun havde det også med, at se en smule neutral ud når hun kæmpede.
At se på ham, imens at han kæmpede. Trak ham op i rank, fordi det så ud som om at han ledede hele arenaen.
Hendes øjne blev store, da hans koncentration ikke lå så meget på kampen mere, at han var ved at blive slået på siden af hovedet. De fleste i hele lokalet holdt vejret i det øjeblik, det ville hun også godt være ærlig at sige, at hun måske også gjorde. Men efter at han begyndte at få føringen igen, slappede hun lidt af. Det var ikke så meget fordi at det var ham, men også fordi at hun så meget op til hans kampmetoder og hans styrke, men mest af alt fordi hun kunne se det fascinerende i en god kamp.
Hans øjne fangede hendes igen, men denne gang så de ikke så beslutsomme og.. Vrede ud? Det kunne da ikke være så slemt at snakke med ham, ja måske tage en kamp op med ham?
”Hvad, er han ikke ret lækker..?” Hørte hun fra sin højre side, hende pigen var der igen. Hun talte til hende, det forstod Clary ikke rigtigt. Men Clary svarede bare med et ryst på skuldrene og så over på pigemængden, som havde samlet sig der hvor hun stod og nogle lidt tættere på drengene.
Tanken om at forlade timen, som i øvrigt var slut, strejfede hende. Inden at hun såover på drengen, som vidst hed noget med Vince.
Tilbage til toppen Go down
Vince

avatar

Male Bosted : St. Vladimirs Akademi.
Antal indlæg : 135
Join date : 08/05/11

IndlægEmne: Re: These days » Clary.   Lør maj 28, 2011 12:39 am

Vince strøg sig over hans pande, som glinsede af sved. Dette var ikke hans første kamp denne time, absolut ikke. Det var hårdt at banke den ene udemærket novice efter den anden. Men han klarede det godt, syntes han i hvert fald selv. Han kunne jo ikke være helt fejlfri hver eneste gang.
Han kastede et blik rundt engang igen, og hans mørke øjne glitrede stadig. Hans brystkasse bevægede sig som en blæsebælg, men da han lagde mærket til hvor mange af personerne som gloede på ham og hans ven, som langsomt trak sig væk for at pleje sit sårede image. Han bukkede engang for pigerne, som om de netop havde været vidne til et skuespil af højere klasse. Efter at den fede dame havde sunget.
Ufatteligt nok, fangede hans øjne hendes igen. Måske fordi den pige lige ved siden af hende havde talt. Men hans øjne havde simpelthen ledt efter hende helt af sig selv, i så lang tid at det simpelthen måtte være slut. Han forlod ringen af mennesker, pressede sig blidt igennem med flirtende kommentarer på italiensk. Så kom han ud på den anden side af flokken, og stoppede foran hende. Der var intet smil at spore på hans læber det første øjeblik. Så kom han med et arrogant og kønt et. "Jeg husker dig... Miss Clare?" Da det gik op for ham at han havde ret, blev smilet bredere og lidt mere venligere. "Nizza per incontrarvi. Vincenzo Lowell."
Tilbage til toppen Go down
Clary

avatar

Female Bosted : Det såkaldte vampyr akademi, Sankt Vlademirs Akademi.
Antal indlæg : 31
Join date : 20/12/10

IndlægEmne: Re: These days » Clary.   Lør maj 28, 2011 10:26 am

Clary så med et hævet øjenbryn på ham, hun havde ikke lige troet at han ligefrem ville komme hen til ham. Men det gjorde han altså, så hun måtte bare tage det hele som det kom. Man vidste aldrig hvor man endte med ham her, sådan var hans person bare, en rigtig charmør. Men hun havde sat sig op på, at ingen drenge skulle få hendes opmærksomhed, på den måde. 
"in modo rettilineo, Vincenzo Lowell." Svarede hun lige så selvsikkert tilbage. Det var første gang at hun var glad for sin Italienske barneven, som havde lært hende det grundlæggende ved sproget. 
Clary brød sig ikke om hans aogante holdning, den var lidt for hård, for upersonlig. Men på den anden side, så gemte han også på hemmeligheder, som hendes nysgerrighed ville myrde for at finde ud af. 
"Deres kamp var yderst underholdende." Sagde hun med sin søde stemme, ikke den rå som hun plejede at bruge. "Og ud at se på forsamlingen.. Er jeg ikke den eneste med disse meninger." 
Tilbage til toppen Go down
Vince

avatar

Male Bosted : St. Vladimirs Akademi.
Antal indlæg : 135
Join date : 08/05/11

IndlægEmne: Re: These days » Clary.   Man maj 30, 2011 6:50 pm

Vinces øjne glimtede. Hvorfor havde han ikke været i nærkontakt med den her novice før? Hun var selvsikker og elegant som en panter. Og hun kunne ikke mindst, snakke italiensk. Hans agtelse for hende steg et godt stykke. Han skiftede vægten over til det andet ben, og derfor blev næsten alt ved ham skævt; hans hoved var sat på skrå, og hans smil var ikke andet end en flirtende, skrå blottelse af hans perfekte, hvide tænder.
"Underholdende, stato? Det er vel ikke meningen med en kamp, miss. Det er meningen at den skal være underholdende for selve rivalerne, ikke sandt?" Hans mørke øjne lynede som diamanter og han knækkede med sine knoer. "Er du ude på at se om det er lige så interessant som det ser ud?" Hans tonefald var både vulgært, udfordrende og blidt - på samme tid. Hans øjne var umulige at læse.

// I princippet burde vi sætte emnet på pause, da praktikken starter. Har hørt at du har fået Jillian Blancka, en af mine andre chars. Laver et emne til jer hurtigst muligt ^^

Tilbage til toppen Go down
Clary

avatar

Female Bosted : Det såkaldte vampyr akademi, Sankt Vlademirs Akademi.
Antal indlæg : 31
Join date : 20/12/10

IndlægEmne: Re: These days » Clary.   Man maj 30, 2011 11:15 pm

// vi genoptager emnet efter praktikugen, osv.
-Jeg havde godt troet, at det var dig.. Eller jer..? What?? Hvad skal man sige? -Okay, at det er dig der styre begge karaktere - ^^
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
IndlægEmne: Re: These days » Clary.   

Tilbage til toppen Go down
 
These days » Clary.
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Sankt Vlademirs Akademi :: Sankt Vlademir :: Trænning/Gymnastik salen-
Gå til: