Sankt Vlademirs Akademi

Nightmares, dreams, they all come truth here
 
IndeksPortalCalendarGalleryFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Latest topics
» Emne med mig :3?
Søn apr 29, 2012 7:01 pm by Anxiety

» Nu skal jeg vide det...
Tirs jan 24, 2012 4:34 pm by Aubreigh

» Seeking, Now And Forever..
Søn jan 22, 2012 12:26 pm by Aubreigh

» EN SIDE! EN SIDE! KIG KIG KIG!!!!! ELLERS KOMMER JEG EFTER JER!
Fre jul 22, 2011 6:49 pm by Alexia

» Okay... Øhm... pænt pinligt...
Man jun 27, 2011 4:02 pm by Jillian

» Mødet med min vogter [Anxiety]
Man jun 20, 2011 3:59 pm by Anxiety

» mit fravær
Lør jun 18, 2011 11:13 am by koishite

» Kinda all kind of vampiers and humans? Look!
Ons jun 15, 2011 8:52 pm by Vince

» Keder ... Mig?
Tirs jun 14, 2011 11:48 am by Vince

Top posters
Lissa
 
Vince
 
Anxiety
 
Alma
 
Jamie
 
Jillian
 
koishite
 
Clary
 
Boris
 
Caitlyn
 
Søg
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Hvem er på nu
Der er 1 bruger på systemet nu: Ingen tilmeldte, ingen skjulte og 1 gæst

Ingen

Flest brugere online på samme tid var 15, Søn jan 22, 2012 1:47 pm

Share | 
 

 Godaften Lucas

Go down 
ForfatterBesked
Lydia

avatar

Bosted : På Akademiet. Indtil videre.
Antal indlæg : 11
Join date : 05/06/11

IndlægEmne: Godaften Lucas   Søn jun 05, 2011 8:16 pm

Sted: I Gymnastiksalen.
Tid: Alle elever sidder netop og spiser
Omgivelser: Kun Lydia står her.
Vejr: En let brise

En kvindelig skiklese stod og kiggede i gymnastik salen. Der var helt tomt. Ribberne skimmede nærmest. Kvinden havde blond hår, og morgenblå øjne. Hendes navn var Lydia Capree. Hendes hår bar sat op så man kunne se adskillige Molnija mærker. Mere end 12 styke. Gennem sit liv har hunhaft dræbt en masse Strigoi'er. En sort tank top, samt et par sorte short. Ikke for stramme eller for løse. Defleste sad og spiste lige nu. Lydia havde spist. Hun spiste tilpas. Nu trængte hun til at brænde kalorierne af. Ingen havde frivilligt sat sig til at snakke med hende. Der gik rygter rundt om hende. Om hvor hård og streng hun var osv. Hendes egen elev, Jill, sad nok og spiste lige nu. Et suk undslap hendes læber. Lydia begyndte langsomt at løbe rundt i salen. Skoene der ramte det rene gulv var deb eneste lyd der kunne høres.
Tilbage til toppen Go down
Lucas

avatar

Male Bosted : Akademiet. I øjeblikket.
Antal indlæg : 24
Join date : 20/05/11

IndlægEmne: Re: Godaften Lucas   Søn jun 05, 2011 9:10 pm

Lucas kom ind i salen, og han var allerede fugtig af sved, trods det ret tidlige tidspunkt. Han blev chokeret over at der var andre som droppede morgenmaden for at komme her så tidligt. Eller måske havde de bare gjort som ham - spist lidt tidligt. Han var stået tidligt op. Måske kunne man ikke sige at han var stået op, for i princippet var han jo ikke stået op. Han var bare vågnet og ikke kunne falde i søvn igen. Det var tit det skete, men hvad kunne han gøre? Men han havde brugt hans tidlige - eller sene - timer på en lille løbetur.
Da han så hvem det var, løftede han udtrykløst hånden som hilsen. "Miss Capree. Godmorgen." Hun stod ikke direkte imod ham, så han kunne ikke lade være med at lade de mørke øjne glide ned over hendes rygrad hvor tolv molnija-mærker sad. Hendes øverste mærke var skjult under hendes blonde hår, men han viste at hun havde det. Ligesom ham selv. Selv havde han ikke så mange molnija-mærker. Selv havde han flere zvezda-mærker, efter de gange han havde slået så mange ihjel at der ikke var tal på det.
Tilbage til toppen Go down
Lydia

avatar

Bosted : På Akademiet. Indtil videre.
Antal indlæg : 11
Join date : 05/06/11

IndlægEmne: Re: Godaften Lucas   Søn jun 05, 2011 10:03 pm

Lydia vendte sig hastigt om. Lucas stod bag hende. Selvfølgelig havde han været stilæe nok. Til at liste sig ind på hende. "Godmorgen Mr. Noblen" Stemmen var klar og normal. Faktisk rigtig neutral. Det lignede hende ikke så meget. Måske fordi det var om morgenen og hun ikke havde haft et opgør med en eller anden. Lydias ansigt udtryk virkede stadigvæk utrolig neutralt. Et suk undslap hendes læber. Rent faktisk var Lucas den eneste hun virkede en smule neutral for da de samme rygter gik omkring ham. Det var ikke ondskab. Hvis det var ondskab hvorfor så dræbe en masse STrigoi for at beskytte?
Tilbage til toppen Go down
Lucas

avatar

Male Bosted : Akademiet. I øjeblikket.
Antal indlæg : 24
Join date : 20/05/11

IndlægEmne: Re: Godaften Lucas   Søn jun 05, 2011 10:11 pm

Selvom der ikke var meget følelse i frk. Caprees ansigt, holdte det vel ikke Lucas fra at være høflig. Derfor sendte han hende et smil. Et kønt et, men langt fra lige så charmerende som det kunne have været. Han var en smule anstrengt. Men han var alligevel ikke hel så grov og streng som alle novicerne troede. Det ville i hvert fald være ret svært.
"Træning? Før eller efter morgenmaden?" spurgte han bare, en smule nøgternt, imens han bukkede sig ned for at binde snørebåndende på sine løbesko.
Tilbage til toppen Go down
Lydia

avatar

Bosted : På Akademiet. Indtil videre.
Antal indlæg : 11
Join date : 05/06/11

IndlægEmne: Re: Godaften Lucas   Søn jun 05, 2011 10:19 pm

Lydia lod sit blik betragte Lucas. "Efter" svarede hun kort. De blå øjne kiggede på skoene. Let bed hun sig i underlæben. Da hun opdagede at Lucas sendte hende et lille smil sendte hun et skævt tilbage. Den dør Lucas var kommet ud af stod stadig åben. Pludselig svor Lydia at hun så en skygge. Hurtigt rystede hun tanken af sig. Der kunne ikke komme på Strigoi inde på skolen. Der varjo vogter over alt. "Hvad med dig?" spurgte Lydia venligt. Det var en venligere tone der havde været end lige før.
Tilbage til toppen Go down
Lucas

avatar

Male Bosted : Akademiet. I øjeblikket.
Antal indlæg : 24
Join date : 20/05/11

IndlægEmne: Re: Godaften Lucas   Søn jun 05, 2011 10:25 pm

"Efter." gentog han, fordi han også havde fået sin morgenmad. Bare en smule tidligere end hende, var han ret sikker på. Hvis han ikke havde været sådan en stædig vogter, så havde han været træt. Men han ville aldrig indrømme det.
Han lagde mærket til Lydias øjne flakkede imod noget bag ham, men han gjorde ikke noget - sagde ikke noget. Det var vel bare årvågenhed, ligesom de fleste vogtere havde massere af.
"Træning hver morgen giver mig energi. En følelse af kraft." forklarede han og sendte hende et lidt genert smil. Virkelig ukarakteristisks.
Tilbage til toppen Go down
Lydia

avatar

Bosted : På Akademiet. Indtil videre.
Antal indlæg : 11
Join date : 05/06/11

IndlægEmne: Re: Godaften Lucas   Søn jun 05, 2011 10:33 pm

Det samme suk som før undslap hendes læber. Hun fjernede blikket og kiggede igen på Lucas. "En normalitet. Hvis vi ikke gør som vi gør ville Strigoierne udslette ospå ingen tid. " Hun mente hvad hun sagde. Hvis de var docne kunne de ikke skærpe deres sanser. Hvis de ikke gjorde det ville der bare komme flere Strigoi, ogjo flere Strigoi. Jo svære bliver det at bekæmpe dem. Lydia kløede sig på panden. En irriterende myg der havde fuldt hende længe sad og fostrede rundt om hende. Lydiw fægtede lidt med armene. "Dumme myg" Vrissede Lydia en smule lavt. Det varhurtigt kommet ud. Skidt. De var irriterende.
Tilbage til toppen Go down
Lucas

avatar

Male Bosted : Akademiet. I øjeblikket.
Antal indlæg : 24
Join date : 20/05/11

IndlægEmne: Re: Godaften Lucas   Man jun 06, 2011 9:32 pm

"Enig. Det er os som beskytter skolen. Vores ansvar." sagde han alvorligt. Hans mørke øjne lynede som krystaller. Men han var alligevel lidt overrasket over hvor alvorlig Lydia var. Hun var alvorlig, men så meget? Hun var jo næsten... negativ. Og ung.
Da hun begyndte at vifte efter en eller anden myg han ikke lige kunne se, kunne han ikke lade være med at smile. Han gjorde et hurtigt udfald og strejfede den. Han ramte den ikke, dræbte den ikke, men var åbenbart tæt nok på til at skræmme den væk
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Godaften Lucas   

Tilbage til toppen Go down
 
Godaften Lucas
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Sankt Vlademirs Akademi :: Sankt Vlademir :: Trænning/Gymnastik salen-
Gå til: