Sankt Vlademirs Akademi

Nightmares, dreams, they all come truth here
 
IndeksPortalCalendarGalleryFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Latest topics
» Emne med mig :3?
Søn apr 29, 2012 7:01 pm by Anxiety

» Nu skal jeg vide det...
Tirs jan 24, 2012 4:34 pm by Aubreigh

» Seeking, Now And Forever..
Søn jan 22, 2012 12:26 pm by Aubreigh

» EN SIDE! EN SIDE! KIG KIG KIG!!!!! ELLERS KOMMER JEG EFTER JER!
Fre jul 22, 2011 6:49 pm by Alexia

» Okay... Øhm... pænt pinligt...
Man jun 27, 2011 4:02 pm by Jillian

» Mødet med min vogter [Anxiety]
Man jun 20, 2011 3:59 pm by Anxiety

» mit fravær
Lør jun 18, 2011 11:13 am by koishite

» Kinda all kind of vampiers and humans? Look!
Ons jun 15, 2011 8:52 pm by Vince

» Keder ... Mig?
Tirs jun 14, 2011 11:48 am by Vince

Top posters
Lissa
 
Vince
 
Anxiety
 
Alma
 
Jamie
 
Jillian
 
koishite
 
Clary
 
Boris
 
Caitlyn
 
Søg
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Hvem er på nu
Der er 1 bruger på systemet nu: Ingen tilmeldte, ingen skjulte og 1 gæst

Ingen

Flest brugere online på samme tid var 15, Søn jan 22, 2012 1:47 pm

Share | 
 

 Pinlig time //Jamie=privat//

Go down 
ForfatterBesked
Lissa
Admin
avatar

Female Bosted : På Sankt Vlademirs Akademi
Antal indlæg : 479
Join date : 17/12/10

IndlægEmne: Pinlig time //Jamie=privat//   Man apr 11, 2011 12:28 am

Sted: Klasse lokalet for Moroi'ernes magitimer
Tid: 3. time
Dato: Mandag
Vejr: forårs agtigt...
Omgivelser: Moroi'er, borde og stole.

Mandag, natten til tirsdag. En masse mindre Moroi'er sad og ventede i klasse lokalet for begyndere, på at læren skulle komme. De sad og snakkede muntert med hinanden. Midt i al den larm der kom fra samtalerne sad en Moroi. Hun var ældre end alle de andre. Grunden til at hun var her var at hun ikke havde specaliceret sig i noget element endnu. Dette var meget ydmygende for hende fordi man normalt speciliserede sig i et element når man kom i puperteten. Sandheden var at denne Moroi prinsesse, Vasilissa Dragomir, havde speciliseret sig i et element. Men det vidste man ikke fordi alle havde glemt at dette element. Ånden. Det var sjældent det skete at man speciliserede sig i netop det element, og derfor var det glemt. Nogle af de andre Moroier mobbede hende, fordi hun ikke havde noget element at specialisere sig i. En af de mindre drenge, en mørkhåret, vendte sig om mod hende og smilte til hende. Hun så mistroisk på ham og så derefter væk. Hun ville ønske at enten en anden elev på hendes egen alder ville dukke op, eller at læren ville komme så timen kunne begynde.
Tilbage til toppen Go down
http://vampyrakadamiet.danskforum.net
Jamie

avatar

Male Bosted : Akademiet
Antal indlæg : 51
Join date : 09/04/11

IndlægEmne: Re: Pinlig time //Jamie=privat//   Man apr 11, 2011 7:56 am

Jamie kom roligt gående ude på gangen, han kom oppe fra rektor, der havde han fået at vide hvor han skulle gå hen, han var ny. Han var en Morie og havde ingen elemmentærkraft, eller, der viste folk ikke han havde, han havde en skælen en af slaksen, ånden, men det var der endnu ikke nogen der havde fattet, så han var åbenbart sendt ned til de yngre Morier, som endnu ikke havde fundet deres element. Jamie tog forsigtigt i dørhåndtaget til den klasse hen var blevet vist til, og kiggede ind, *Små udulige møgunger* Nåede han at tænke inden han så pigen, hun var omtrent på hans egen alder og så faktisk ret godt ud. Men hvorfor var hun hernede, var hun hjælpelære eller i samme kasse som ham, en uden elementærkraft? Jamie kunne se der endnu ikke var kommet nogen lære, så han viste ikke om han skulle gå ind, eller vente? Han valgte at gå ind, han gik hen til et tomt bord og satte sin aske ved sidenaf. Han så kort over på pigen igen. Hvad lavede hun hernede?
Tilbage til toppen Go down
Lissa
Admin
avatar

Female Bosted : På Sankt Vlademirs Akademi
Antal indlæg : 479
Join date : 17/12/10

IndlægEmne: Re: Pinlig time //Jamie=privat//   Tirs apr 12, 2011 3:35 pm

Lissa så op da hun hørte nogen komme ind. Hun havde regnet med at det var læreinden, men det var det ikke. En moroi. På samme alder som hende. Først troede hun at han var gået forkert, men han gik hen og satte sig ned. Hun kiggede lidt på ham med de jade grønne øjne, men kiggede så væk, da han også kiggede på hende. Hendes blik landede på blokken foran hende. Hun tog sin blyant og begyndte at skrive noget på blokken.
Efter nogle lange sekunder med tænkning over hvad hun skulle skrive, fik hun skrevet spørgsmålet ned. Hun hev vagtsomt papiret af og så sig hurtigt omkring. Alle de mindre moroier sendte sedler til hinanden på kryds og tværs. Hun tog en dyb indånding og krøllede papiret sammen. Hun kastede det hen til den nye drengs bord og sukkede lettet, da det landede på hans bord, og hverken fløj for langt eller for kort. Hun kiggede hurtigt ned igen, og håbede på at han ville læse sedlen.

På sedlen stod der, med en feminin håndskrift:
Hej...
Hvad laver du enlig her?
Det her er klasseværelset for folk der endnu ikke har udviklet en speciel kontakt til et bestemt element...
Har du heller ikke det?
Tilbage til toppen Go down
http://vampyrakadamiet.danskforum.net
Jamie

avatar

Male Bosted : Akademiet
Antal indlæg : 51
Join date : 09/04/11

IndlægEmne: Re: Pinlig time //Jamie=privat//   Tirs apr 12, 2011 4:50 pm

Jamie sad roligt og lænte sig afslappet tilbage. Ser så pludselig en pepirskugle, lande på mit bord. Han lænte sig roligt frem og kiggede lidt rundt, undrede sig over hvem der mun havde kastet den, så så ned på kuglen igen og tog den i sin hånd og åbnede den forsigtigt. Han læste roligt teksten på den og smilte lidt for migselv. Han bukkede sig ned og fandt sit penalhus frem, åbnede det og tog en gennemtykket blyant op og skrev et enkelt ord tilbage på sedlen, Nej. Det var med an sjusket skrift og med rystende hænder. Han krøllede roligt sedlen sammen og kastede den til pigen der havde kasten den til mig, eller hende jeg troede det var. Den landede lige foran hende og han så bare roligt på hende, afventende på hvad hun ville gøre.
Tilbage til toppen Go down
Lissa
Admin
avatar

Female Bosted : På Sankt Vlademirs Akademi
Antal indlæg : 479
Join date : 17/12/10

IndlægEmne: Re: Pinlig time //Jamie=privat//   Tirs apr 12, 2011 11:03 pm

Lissa så papirs kuglen lande på sit bord. Hun stirrede lidt på den, nervøs for svaret i den. Hun rakte ud efter den, men blev afbrudt af et på højhælede sko mod gangens hårde gulv.
Lissa's jadegrønne øjne søgte hen imod døren, og de nåede kun lige at skimte Ms. Karp's vilde røde hår og hendes venlige, men sindsyge øjne, inden hun tog hånden til sig.
Lissa kunne godt lide Ms. Karp, så derfor ville hun ikke starte timen med at sende sedler. Selvom den notat der lå foran hende, gav hende lyst til at kigge, lyst til at kende svaret, lyst til at lære mere om den fyr, der ikke mindst så godt ud, men som måske også var som hende selv. En outsider. En moroi der aldrig kom rigtigt i puperteten. Selvom Lissa faktisk havde et element, kendte ingen til det. Det mystiske var dog, at Ms. Karp, som heller ikke havde udviklet sig til at beherske et element, at hun var så interesseret i Lissa og Lissa's udvikling. Det gjorde hende en smule bange, men samtidigt, følte hun sig tryg sammen med Ms. Karp.
Dog brændte hun stadig efter svaret på papirs kuglen foran hende.
Tilbage til toppen Go down
http://vampyrakadamiet.danskforum.net
Jamie

avatar

Male Bosted : Akademiet
Antal indlæg : 51
Join date : 09/04/11

IndlægEmne: Re: Pinlig time //Jamie=privat//   Ons apr 13, 2011 10:03 am

Jamie vendte sig hurtigt om da han hørte en komme ind i klassen. Det var en lære, og han kunne ikke lide hendes udstråling. Han lænte sig bare afslappet tilbage, nærmest ligeglad med det hele, men han lyttede dov da læreinden begyndte at tale. Da timen var begyndt, så han roligt op mod tavlen, men smugkiggede også på pigen. Af det der stod på sedlen, kunne han tolke sig til at hun var i samme båd som hende, uden elementkraft. Da læreinden begyndte at skrive noget på tavlen, tog hen to blokke op, en skrive blok, og en tegneblok. Jamie elskede at tegne, og han gjore det ofte. Han gabte en gang og slog op på en ren side i dem begge. Han tog nu den lille blyant han havde svaret på sedlen med og tog den tænksomt i munden, inden han hurtigt kiggede på pigen igen og lukkede totalt klassen ude *Hun er smuk....* Hans tanker plejede ikke at iritere ham når han tegnede, men lige det motiv han havde tængt sig, kunne de ikke stoppe ved. Han begyndte med blide strøj og tegne den smukke pige. Han lyttede ikke efter i timen, for han følte han havde fået det så mange gange at vide, det samme igen og igen. Han konsentrerede sig bare om at tegne, lukkede alt ude, selv klokken da det pludselig ringede. Han sad bare og tegnede, var nærmest i an trance over det.
Tilbage til toppen Go down
Lissa
Admin
avatar

Female Bosted : På Sankt Vlademirs Akademi
Antal indlæg : 479
Join date : 17/12/10

IndlægEmne: Re: Pinlig time //Jamie=privat//   Ons apr 13, 2011 10:22 pm

Lissa lod som om hun fulgte med i timen, for ikke at fornærme Ms. Karp. Hun sukkede og tog en blyant op fra sit penalhus. Hun sukkede igen og begyndte at tegne på sin blok. Krusseduller og sådan lidt. Indtil fyren der sad lidt fra hende overtog hendes tanker. Krussedullerne blev til noget der lignede grimme hjerter, hun ville ikke gøre sig umage, hvis en af de andre nu så det, eller hvis Ms. Karp nu ville se hvad hun lavede. Lissa's jadegrønne øjne søgte hen imod fyren igen. hun sad lidt og kiggede på ham, betragtede ham imens han tegnede et eller andet. Hun smilte stille for sig selv og havde sådan en lyst til at se hvad det var han tegnede.
Klokken ringede. Lissa fik det største chok hun nogensinde havde fået. Hun samlede sine ting sammen og ventede på at de andre fra klassen gik ud, før hun gik hen til fyrens bord. Hun stod lidt og kiggede ned på ham. Hun rømmede sig kort.
"Undskyld mig, mit navn er Vasilissa... eller Lissa... Men hvad er det du tegner?" sagde hun med en smule nervøs klang i stemmen. *Woow... drengen er jo endnu flottere på tæt hold!* tænkte hun modvilligt, og håbede inderligt at hendes beundrende blik ikke var alt for tydeligt i hendes øjne.
Tilbage til toppen Go down
http://vampyrakadamiet.danskforum.net
Jamie

avatar

Male Bosted : Akademiet
Antal indlæg : 51
Join date : 09/04/11

IndlægEmne: Re: Pinlig time //Jamie=privat//   Tors apr 14, 2011 7:25 am

Jamie sad helt i sine egne tanker, da han hørte en sige noget ikke ret langt fra ham, han skyndte sig at sættesin underskrift på tegningen og kigede forsigtigt op, det var pigen. Han så roligt på hende så så på tegningen og smilte lidt "Jeg tegnede dig" Sagde han roligt og skubbede tegningen ud så hun kunne se den. Han så roligt op på hende og ventede på en reaktion. " Jamie, Jamie Bower" Sagde han rolitg ig smilte til hende "Rart at møde en der heller ikke "har" en elementkraft" Han snakkede roligt og fattet, han havde tolket så meget ud af den lille sedel, men han viste jo ikke om det var korekt. Han blev bare roligt sidende, begyndte dog at pakke sit penalhus sammen, så i smug op på pigen og smilte.
Tilbage til toppen Go down
Lissa
Admin
avatar

Female Bosted : På Sankt Vlademirs Akademi
Antal indlæg : 479
Join date : 17/12/10

IndlægEmne: Re: Pinlig time //Jamie=privat//   Ons maj 11, 2011 10:10 am

Lissa lagde hovedet en smule på skrå og kiggede nervøst ned på tegningen. Hun var i tvivl om hvordan hun skulle reagere på den. Den var så smukt tegnet at hun ikke troede på at det var hende han havde tegnet.
"Wow... du er virkelig god til at tegne" sagde hun lavt, men stadig højt nok til at han kunne høre det.
"Hej Jamie... Det er også rart at møde en der ikke har fundet sin magi, som ikke er under 13 år" sagde hun med en lille latter i stemmen. Hun kiggede på hans øjne, nærmest tryllebundet af dem. Hun kunne ikke lade være med at lade et lille smil glide hen over hendes læber.
Hun slog blikket ned og rødmede en smule. Hun rømmede sig og kiggede på ham igen. "Skal vi følges ud til skole gården?" spurgte hun så med en lille lav og skrøbelig stemme, bange for at blive afvist så hurtigt.
Tilbage til toppen Go down
http://vampyrakadamiet.danskforum.net
Jamie

avatar

Male Bosted : Akademiet
Antal indlæg : 51
Join date : 09/04/11

IndlægEmne: Re: Pinlig time //Jamie=privat//   Ons maj 11, 2011 2:03 pm

Jamie tog roligt sin skuldertaske op på boret og lagde sin tegne blod og alt det andet han havde på sit bord ned i sin taske "Ja det kan vi godt" Han sagde det roligt og smilte roligt til hende. Han rejste sig roligt og så hende i øjnene, han var omkring et halvt hovede højere end hende. "Det er også rart at møde en der heller ikke har fundet sin mage" Han sagde det lavt og smilte blidt.
Tilbage til toppen Go down
Lissa
Admin
avatar

Female Bosted : På Sankt Vlademirs Akademi
Antal indlæg : 479
Join date : 17/12/10

IndlægEmne: Re: Pinlig time //Jamie=privat//   Ons maj 11, 2011 2:11 pm

Lissa skulle til at gå hen imod døren da hun hørte ham snakke. Hun vendte sig om mod ham, dog kom hun liiidt for tæt på, og hun stødte nærmest ind i ham. Hun kiggede op på ham og smilte meget svagt.
"Hvad var det du sagde?" hviskede hun lavt og hun kunne mærke hvordan hendes hjerte satte farten op, på grund af hans nærhed.
Tilbage til toppen Go down
http://vampyrakadamiet.danskforum.net
Jamie

avatar

Male Bosted : Akademiet
Antal indlæg : 51
Join date : 09/04/11

IndlægEmne: Re: Pinlig time //Jamie=privat//   Ons maj 11, 2011 8:16 pm

Jamie smilte roligt ned til hende og så hende i øjnene, "Jeg sagde bare at det var rart at møde en der var i samme sitoation som mig" Han talte roligt og smilende til hende. Han formulerede det med vilje på en anden måde, hvorfor, det viste han ikke.
Tilbage til toppen Go down
Lissa
Admin
avatar

Female Bosted : På Sankt Vlademirs Akademi
Antal indlæg : 479
Join date : 17/12/10

IndlægEmne: Re: Pinlig time //Jamie=privat//   Tors maj 12, 2011 9:01 pm

Lissa vidste godt at han ændrede på det han lige havde sagt, men hun lod som ingenting. "Og hvilken situation er du så i?" spurgte hun stille, da hun ikke var helt sikker på hvad han mente, det med at hun 'ingen magi havde' eller noget helt andet.
Hun kiggede på hans ansigt, dog uden at se ham direkte i øjnene. For det turde hun ikke. Hun frygtede at hun ikke ville kunne holde masken længere...
Tilbage til toppen Go down
http://vampyrakadamiet.danskforum.net
Jamie

avatar

Male Bosted : Akademiet
Antal indlæg : 51
Join date : 09/04/11

IndlægEmne: Re: Pinlig time //Jamie=privat//   Tors maj 12, 2011 9:49 pm

Jamie smilte roligt til hende "Det med vores magi" Han kiggede rundt og så de var alene "Har du også ånd?" Han spurgte roligt og lavt. Han holdte sin skuldertaske oppe og lænte sig lidt ned til hende "Det har jeg...." Han viskede det lige ud for hendes øre og smilte til hende.
Tilbage til toppen Go down
Lissa
Admin
avatar

Female Bosted : På Sankt Vlademirs Akademi
Antal indlæg : 479
Join date : 17/12/10

IndlægEmne: Re: Pinlig time //Jamie=privat//   Tors maj 12, 2011 9:51 pm

Lissa smilte stille. Hun vidste godt at hun var anderledes, og hun vidste godt hvorfor. Hun havde bare fået at vide at hun under ingen omstændigheder måtte sige det til nogle. Så ville de komme efter hende.
Hun lagde en hånd på hans skulder, for at han ikke skulle læne sig væk fra hende igen. Hun nikkede stille "Ja jeg har..."
Tilbage til toppen Go down
http://vampyrakadamiet.danskforum.net
Jamie

avatar

Male Bosted : Akademiet
Antal indlæg : 51
Join date : 09/04/11

IndlægEmne: Re: Pinlig time //Jamie=privat//   Tors maj 12, 2011 10:14 pm

Jamie lænte sig dog lidt ud, men bare så han kunne se hende i øjnene. Han stod stille og adlød hende "Hvor meget kan du se lige nu?" Han viskede nærmest og smilte roligt til hende. Jamie lagde en hånd på hendes kind og så hende i øjnene, han lod vvære med at læse hendes tanker med vilje, for han ville se hvad hun kunne. Han lod sin taske falde roligt på gulvet, han kunne godt mærke det ikke lige blev nu de gik til kantinen


~Bedre? xD


Sidst rettet af Jamie Tors maj 12, 2011 10:33 pm, rettet 1 gang
Tilbage til toppen Go down
Lissa
Admin
avatar

Female Bosted : På Sankt Vlademirs Akademi
Antal indlæg : 479
Join date : 17/12/10

IndlægEmne: Re: Pinlig time //Jamie=privat//   Tors maj 12, 2011 10:17 pm

//Kan du ikke prøve med lidt mere? //
Tilbage til toppen Go down
http://vampyrakadamiet.danskforum.net
Jamie

avatar

Male Bosted : Akademiet
Antal indlæg : 51
Join date : 09/04/11

IndlægEmne: Re: Pinlig time //Jamie=privat//   Tors maj 12, 2011 10:51 pm

//Bedre?
Tilbage til toppen Go down
Lissa
Admin
avatar

Female Bosted : På Sankt Vlademirs Akademi
Antal indlæg : 479
Join date : 17/12/10

IndlægEmne: Re: Pinlig time //Jamie=privat//   Tors maj 12, 2011 10:57 pm

Lissa kiggede på ham, en smule forvirret over hans spørgsmål. "Jeg kan se dig?" sagde hun så logisk hun nu kunne... "Jeg ser to øjne, en næse en mund" hun smilte lidt over det hun sagde og lænede sig ubevist en smule ind mod ham. "Jeg ser en, der virker som en meget interasant person" afsluttede hun så og kiggede op på hans øjne og smilte stille. Hun havde lidt svært ved at koncentrere sig om det der skete, men hun var ret så meget lige glad. Hun følte sig godt tilpas sammen med Jamie. Måske lidt for godt.
Tilbage til toppen Go down
http://vampyrakadamiet.danskforum.net
Jamie

avatar

Male Bosted : Akademiet
Antal indlæg : 51
Join date : 09/04/11

IndlægEmne: Re: Pinlig time //Jamie=privat//   Tors maj 12, 2011 11:05 pm

Jamie smilte stort og så hende i øjnene "Det var nu ikke helt det jeg mente,men okay" Han sagde det roligt og nussede kort hende kind og smilte blidt. Han viste ikke hvordan han skulle forklare det på en anden måde, såhan lod bare være. Han var stadig ret tæt på hendes andsigt med sit. Han smilte roligt og viste ikke helt hvad han gjore lige nu.
Tilbage til toppen Go down
Lissa
Admin
avatar

Female Bosted : På Sankt Vlademirs Akademi
Antal indlæg : 479
Join date : 17/12/10

IndlægEmne: Re: Pinlig time //Jamie=privat//   Fre maj 13, 2011 9:21 pm

Lissas hjerne gik i sort. Han var så tæt på hende nu, så hun kun liiige behøvede at stille sig på tær eller hurtigt 'komme til' at læne sig ind mod ham og 'tilfældigt' ramme hans læber. Så tæt på. Og alligevel så langt fra.
Hun trak vejret en smule ujævnt da hun lukkede øjnene og lagde sin pande mod hans. Ganske forsigtigt, hvis han nu ville trække sig væk fra hende.
Tilbage til toppen Go down
http://vampyrakadamiet.danskforum.net
Jamie

avatar

Male Bosted : Akademiet
Antal indlæg : 51
Join date : 09/04/11

IndlægEmne: Re: Pinlig time //Jamie=privat//   Lør maj 14, 2011 1:44 pm

Da hun lagde sin pande mod hans kunne han se hvad hun tængte (Håber det er okay jeg kan læse tanker ved berøring?) Han lod sin hånd fra hendes kind glide om i hendes nakke og lukkede øjnene. Han lænte sig frem og kyssede hende blidt. Han holdte hende blidt i nakken og nussede den blidt.
Tilbage til toppen Go down
Lissa
Admin
avatar

Female Bosted : På Sankt Vlademirs Akademi
Antal indlæg : 479
Join date : 17/12/10

IndlægEmne: Re: Pinlig time //Jamie=privat//   Søn maj 15, 2011 1:06 pm

//Det okay... Bare husk at du ikke må spille Powerplay //

Lissa sukkede da hans læber mødte hendes. Hun trykkede sig blidt ind imod ham og holdte ham om halsen med den ene arm og havde den anden hånd liggende på hans skulder. Hun blev så overvældet af følelser i det øjeblik at hun blev helt forvirret over sig selv. Glæde, tvivl, nydelse og frygt fyldte hende på skift og på forskellige planer. Det var til at blive tosset af.
Tilbage til toppen Go down
http://vampyrakadamiet.danskforum.net
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Pinlig time //Jamie=privat//   

Tilbage til toppen Go down
 
Pinlig time //Jamie=privat//
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Sankt Vlademirs Akademi :: Sankt Vlademir :: Klasse lokale //Moroi Magi timer//-
Gå til: