Sankt Vlademirs Akademi

Nightmares, dreams, they all come truth here
 
IndeksPortalCalendarGalleryFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Latest topics
» Emne med mig :3?
Søn apr 29, 2012 7:01 pm by Anxiety

» Nu skal jeg vide det...
Tirs jan 24, 2012 4:34 pm by Aubreigh

» Seeking, Now And Forever..
Søn jan 22, 2012 12:26 pm by Aubreigh

» EN SIDE! EN SIDE! KIG KIG KIG!!!!! ELLERS KOMMER JEG EFTER JER!
Fre jul 22, 2011 6:49 pm by Alexia

» Okay... Øhm... pænt pinligt...
Man jun 27, 2011 4:02 pm by Jillian

» Mødet med min vogter [Anxiety]
Man jun 20, 2011 3:59 pm by Anxiety

» mit fravær
Lør jun 18, 2011 11:13 am by koishite

» Kinda all kind of vampiers and humans? Look!
Ons jun 15, 2011 8:52 pm by Vince

» Keder ... Mig?
Tirs jun 14, 2011 11:48 am by Vince

Top posters
Lissa
 
Vince
 
Anxiety
 
Alma
 
Jamie
 
Jillian
 
koishite
 
Clary
 
Boris
 
Caitlyn
 
Søg
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Hvem er på nu
Der er 1 bruger på systemet nu: Ingen tilmeldte, ingen skjulte og 1 gæst

Ingen

Flest brugere online på samme tid var 15, Søn jan 22, 2012 1:47 pm

Share | 
 

 Se. hvem har vi der? Vince

Go down 
Gå til side : Previous  1, 2, 3, 4  Next
ForfatterBesked
Vince

avatar

Male Bosted : St. Vladimirs Akademi.
Antal indlæg : 135
Join date : 08/05/11

IndlægEmne: Re: Se. hvem har vi der? Vince   Søn maj 15, 2011 4:11 pm

Han havde det som om han stod over for at vælge sin dødsstraf. Han ville på en måde gerne se om han kunne undgå at blive .. tvunget til at gøre noget, men han var sikker på at det næsten var umuligt. Han ville helst ikke blive tvunget til at se ting. Så hellere springe i søen. Men hans foretrukne valg var dog at blive tvunget til at blive kysset. Men så skulle det være et sted hvor ingen så det. Folk kunne jo se dem herfra! Hvis nogen opdagede at Lissa brugte betvingelse på ham, ville de få problemer.
"Søen." sagde han med et sjovt, hovmodigt tonefald. Han var trods alt god til at svømme, så det ville ikke blive noget problem. Men hans tøj ville blive vådt. Men det havde han på den anden side heller ikke noget problem med.
Tilbage til toppen Go down
Lissa
Admin
avatar

Female Bosted : På Sankt Vlademirs Akademi
Antal indlæg : 479
Join date : 17/12/10

IndlægEmne: Re: Se. hvem har vi der? Vince   Søn maj 15, 2011 4:22 pm

Lissa skulede til ham da han valgte søen. Hun havde håbet på noget ala det med edderkopperne eller slangerne. Hun trak på skulderne og smilte. "Okay... men så... kom med" Sagde hun venligt og flirtende. Hun begyndte at gå og gik et lille stykke ind i skoven og hen imod søen. Hun stoppede op lidt fra den og kiggede på ham.
"Er du klar? Det her skal nok blive sjovt" sagde hun og kiggede på hans øjne.
Hun fastholdt øjenkontakten og trådte helt hen til ham. Hun kunne mærke åndens kraft brede sig i hele hendes krop og i hele hendes sind. hun tog en dyb indånding og sagde med en forførende stemme, "Du ønsker at gå direkte hun til søen og gå ned i vandet. Du ønsker det mere end noget andet i hele verden. Vandet vil køle dig ned og fjerne dine bekymringer. Gør det... gør det" hun spandt nærmest det sidste og ventede for at se om han reagerede på hendes ord.
Tilbage til toppen Go down
http://vampyrakadamiet.danskforum.net
Vince

avatar

Male Bosted : St. Vladimirs Akademi.
Antal indlæg : 135
Join date : 08/05/11

IndlægEmne: Re: Se. hvem har vi der? Vince   Søn maj 15, 2011 4:57 pm

Vince havde før oplevet betvingelse, men det her var noget anderledes end det der andre havde kunnet præstere. Det her var... underligt. Som om hans tanker blev til skyer og fløj væk. Kun hendes stemme blev tilbage, bad ham inderligt, gav ham så mange grunde til at forsvinde ned i det kolde vand. Og så ville han alligevel have gjort hvad hun sagde - måske ikke noget dumt noget som det her - men det ville han.
Han vendte sig om for at gå ned i vandet, og holdte hendes øjne i sine så længe han kunne. Han trådte ned i vandet og fik våde sko. Vandet bredte sig til buksekanten, men han lagde ikke mærket til det. Han havde bare lyst til at komme ned i vandet. Lissas ord var lov.
Tilbage til toppen Go down
Lissa
Admin
avatar

Female Bosted : På Sankt Vlademirs Akademi
Antal indlæg : 479
Join date : 17/12/10

IndlægEmne: Re: Se. hvem har vi der? Vince   Søn maj 15, 2011 5:27 pm

Lissa kunne ikke lade være. Hun lo af fryd. Hun løb hen til ham og tog fat i hans hånd. "Vince!" lo hun og prøvede at trække ham op af vandet. Det var helt vildt. Det havde virket så godt! Men hun kunne ikke lade ham gå ned i det kolde vand og risikere at han blev syg, så ville hun jo bare heale ham, men det var nok heller ikke den bedste idé.
"Vince? er du dig selv nu?" hun kiggede op på ham og håbede virkelig at han var blevet sig selv igen. Det andet ville bare være alt for uhyggeligt.
Tilbage til toppen Go down
http://vampyrakadamiet.danskforum.net
Vince

avatar

Male Bosted : St. Vladimirs Akademi.
Antal indlæg : 135
Join date : 08/05/11

IndlægEmne: Re: Se. hvem har vi der? Vince   Søn maj 15, 2011 5:34 pm

Da hun lo blinkede han et par gange og stoppede op. Da hun greb fat i ham og trak ham op, blinkede han lidt mere og kiggede på ham. Da hun talte for anden gang, grinede han fjoget. Han havde efterhånden fået sine egne tanker tilbage, og det var ret godt. Han blev på sin måde lidt ked af at han havde været så slap, han havde haft så lidt chance for at bryde hendes betvingelse.
"Det var for vildt. Du var jo helt brillant! Jeg kunne slet ikke styre det." grinede han, og kløede sig i nakken. Han følte sig stadig en smule blævret i benene, så han tog forsigtigt fast om hendes skulder for at holde sig oprejst. Han kunne ikke lade være med at smile. "Okay okay, nu ved jeg at du er farlig. Men ikke farlig nok til at holde mig væk fra at være alene med dig. Ikke engang i skoven." sagde han ærligt, med et muntert og det normale flirtende tonefald.
Tilbage til toppen Go down
Lissa
Admin
avatar

Female Bosted : På Sankt Vlademirs Akademi
Antal indlæg : 479
Join date : 17/12/10

IndlægEmne: Re: Se. hvem har vi der? Vince   Søn maj 15, 2011 5:50 pm

Lissa åndede lettet op da han kom til sig selv. Hun lo og kiggede op på ham med smilende øjne. "Åh Vince... du skulle have set dig selv!" lo hun og slap hans hånd igen. En rødmen bredte sig i hendes kinder og hun var flov over at hun bare sådan havde taget hans hånd uden grund.
Hun så ned og legede med jorden med spidsen af sin sko. "Husk at det der ikke var mit bedste... edderkopperne er meget mere overbevisende" mumlede hun, mest til sig selv, men hun vidste at han også kunne høre hende.
Uden at tænke over det udbryd hun. "Det kunnet have været sjovt hvis jeg brugte betvingelse til at få dig til at kysse mig og jeg så fjernede det midt i kysset. jeg gad godt se dit ansigt når du kom til dig selv og opdagede hvad du havde gang i" sagde hun med latter i stemmen og smilte stort op til ham.
Tilbage til toppen Go down
http://vampyrakadamiet.danskforum.net
Vince

avatar

Male Bosted : St. Vladimirs Akademi.
Antal indlæg : 135
Join date : 08/05/11

IndlægEmne: Re: Se. hvem har vi der? Vince   Søn maj 15, 2011 6:18 pm

Hans ansigt var stadig fortrukket i et muntert grin, og han lod forsigtigt sine fingre strejfe hendes, da hun slap ham, for at sige at det var okay det med at holde i hånden. Det havde han skam ikke noget imod. Han rødmede en smule over at hun morede sig så meget over ham. Men han var da glad for at holde hende i godt humør.
"Jeg ville ikke have noget imod edderkopperne. Men du skal altså vide at jeg ikke er ligesom jer piger - jeg er ikke bange for edderkopper." grinede han og rakte hænderne ud med håndfladerne fremme.
Da hun ikke droppede emnet med kysset, smilede han bredt. Ville hun ligefrem gerne kysse ham? Tanken fik et fjoget smil frem på hans læber og gjorde rødmen i hans kinder endnu mere synlig.
Tilbage til toppen Go down
Lissa
Admin
avatar

Female Bosted : På Sankt Vlademirs Akademi
Antal indlæg : 479
Join date : 17/12/10

IndlægEmne: Re: Se. hvem har vi der? Vince   Søn maj 15, 2011 6:23 pm

Lissa smilte bare overlegent til ham. "Gentag det, når edderkopperne dækker din krop fra top til tå, og slangerne kommer efter dig" Sagde hun med latter i stemmen. Hun havde ikke taget hånden helt til sig efter at hans fingre havde strejfet hendes. Den var ligesom stivnet på tilbage vejen. Hun stod lidt og bare betragtede ham. Betragtede hans italienske træk. Betragtede hans øjne. Af en eller anden grund rødmede hun selv, da hun så hans rødmen. Hvorfor vidste hun ikke selv. Måske gjorde hun, men hun ville nok bare ikke indrømme det.
"Hvad skal vi så lave nu?" Hendes stemme var lavt. da hun var bange for at den ville knække over hvis hun talte højere. De andre kunne ikke se dem mere, nu da de var ved søen. Men hun havde det på en måde som om der var nogle der holdt øje med dem. Måske var det noget ånden bildte hende ind, fordi hun lige havde brugt sine krafter...
Tilbage til toppen Go down
http://vampyrakadamiet.danskforum.net
Vince

avatar

Male Bosted : St. Vladimirs Akademi.
Antal indlæg : 135
Join date : 08/05/11

IndlægEmne: Re: Se. hvem har vi der? Vince   Søn maj 15, 2011 8:13 pm

Vince skar ansigt, og smilede så skævt til hende. "Helt ærligt, tror jeg ikke at det bliver et problem," Han nikkede over imod skoven. "Vi kan gå derind, og så kan du prøve din mystiske magi på mig." Selvom han stolede på hende, havde han efterhånden fået en idé om at der var noget mystisk over den sidste Dragomir.
Han ventede ikke på noget svar, men begyndte at gå med et skævt smil om læberne. Det her skulle nok blive sjovt. Han havde på fornemmelsen at det meste ville blive sjovt, med selvskab af selveste Vasilissa.
Månen skinnede ned på dem, og genskinnede i øjnene på Vince. Mørket omkring dem ville måske virke underligt for mennesker, men det var helt normalt for vampyrerne. Og de så også bedre end menneskerne ville have gjort.
Tilbage til toppen Go down
Lissa
Admin
avatar

Female Bosted : På Sankt Vlademirs Akademi
Antal indlæg : 479
Join date : 17/12/10

IndlægEmne: Re: Se. hvem har vi der? Vince   Søn maj 15, 2011 8:41 pm

Lissa lo og gik efter ham. Hun vidste ikke helt hvad han mente med det han havde sagt. Hun spekulerede over hans ord og smilet blegnede samtidigt med at hun tænkte. Han havde jo sagt at de skulle afprøve hendes magi. Hvilket hun jo ikke havde.
Da de var nået længere ind i skoven stoppede hun op. Hendes ansigt var forpint og hun kunne ikke få sig selv til at gå et skridt længere. Hendes øjne var på kanten til at blive fyldt med tårre, men hun prøvede febrilsk at holde dem væk.
Hun kunne ikke tro det. Det var anden gang han havde ramt hendes ømme punkt. Godt nok, kunne han ikke gøre for det, men det gjorde så forbandet ondt.
Ånden bevægede sig inde i hende og hun faldt til ro. Jo, hun havde en magi. Hun overvejede lidt at sige det til Vince. Hun åbnede munden.
Men ingenting kom ud...
Tilbage til toppen Go down
http://vampyrakadamiet.danskforum.net
Vince

avatar

Male Bosted : St. Vladimirs Akademi.
Antal indlæg : 135
Join date : 08/05/11

IndlægEmne: Re: Se. hvem har vi der? Vince   Søn maj 15, 2011 9:58 pm

Hans gode reflekser fik ham til at stoppe op, da han hørte at Lissa gjorde det. Han vendte sig om, og lige da han så at hendes øjne var blanke, stivnede han. Og så var han på pletten. Han stillede sig foran hende og lod sine fingre glide ind i hendes. Han så ned på hende, med lidt store øjne. "Er du okay, Lissa? Ce l'hai male?" Han viste ikke hvorfor han altid blev så overgearet hvis nogen bare lod til at have det dårligt eller noget. Nok noget han havde fået med ind igennem Jills anfald. Noget forfærdeligt noget.
Tilbage til toppen Go down
Lissa
Admin
avatar

Female Bosted : På Sankt Vlademirs Akademi
Antal indlæg : 479
Join date : 17/12/10

IndlægEmne: Re: Se. hvem har vi der? Vince   Søn maj 15, 2011 10:03 pm

Lissa lukkede øjnene og uden at tænke over det, lænede hun sig frem og lod sin pande hvile mod hans skulder/bryst. Hun snøftede stille og besluttede sig for at stole på ham. "Nej jeg har det okay. Jeg er ikke dårlig... Men Vince... jeg er nødt til at fortælle dig noget. men du må love at du ikke siger det til nogle... okay?" Hun løftede sit hovede en smule og kiggede op på ham med våde øjne og et bedende blik. Hun ønskede så inderligt at fortælle ham det hele.
Tilbage til toppen Go down
http://vampyrakadamiet.danskforum.net
Vince

avatar

Male Bosted : St. Vladimirs Akademi.
Antal indlæg : 135
Join date : 08/05/11

IndlægEmne: Re: Se. hvem har vi der? Vince   Søn maj 15, 2011 10:15 pm

Han kunne ikke lade være med at spærre sine øjne en lille smule mere op. Men han lænede sig ind til hende, og strøg hende blidt over håret. "Bare rolig Lissa. Det skal nok gå. Jeg skal nok holde på det, og... Du kan stole på mig. Det håber jeg at du ved. Jeg er ikke bare køn og populær, jeg er skam ret dejlig under al charmen." sagde han kærligt og strøg hende ned af ryggen, inden han slap hende og holdte om hendes ansigt med begge sine hænder. Han fokuserede på hendes smukke jadeøjne.
Tilbage til toppen Go down
Lissa
Admin
avatar

Female Bosted : På Sankt Vlademirs Akademi
Antal indlæg : 479
Join date : 17/12/10

IndlægEmne: Re: Se. hvem har vi der? Vince   Søn maj 15, 2011 10:23 pm

Lissa nikkede og snøftede kort. Hun tog sig sammen og kiggede ham ind i øjnene. Hun prøvede at tænke sig til en måde at sige det må, så han ikke blev bange for hende. "vince... jeg... jeg har specialiseret mig i et element. Ånden... det er meget sjældent og meget magtfuldt. Men please du må virkelig ikke sige det til nogle!" Hendes ansigt var bønfaldende og hun rystede over hele kroppen. Bare han nu ville forstå, det var vigtigt for hende at have lige netop ham til at forstå.
Hendes bekymringer forsvandt i det hun først rigtigt fik set på hans øjne. Wow var den eneste tanke der nåede hende i dette øjeblik. Wow, hvor er de smukke. Hun lukkede alt andet ude end dem. Dem og deres smukke farve. De, som både var venlige, charmerende og kærlige, men også bekymrende og smukke. Hun kunne ikke få sig selv til at kigge væk igen.
Tilbage til toppen Go down
http://vampyrakadamiet.danskforum.net
Vince

avatar

Male Bosted : St. Vladimirs Akademi.
Antal indlæg : 135
Join date : 08/05/11

IndlægEmne: Re: Se. hvem har vi der? Vince   Søn maj 15, 2011 10:29 pm

Da hun fortalte ham det, lyttede han næsten ikke. Han trøstede hende, strøg hende over håret og kyssede hende blidt på panden da hun var færdig. Han talte ned i hendes hår.
"Ånden. Det lyder interessant. Kan du så læse tanker?" Det var det eneste han sagde. Han håbede at det gjorde hende glad. At hun ville holde op med at græde. Han kunne ikke klare det. Det ødelagde ham. Skyllede ham ren for alt muligt godt. Han ville bare gerne have det til at stoppe.

// Smutter. Sengen kalder. Jeg har en årsprøve at se til i morgen ^^
Tilbage til toppen Go down
Lissa
Admin
avatar

Female Bosted : På Sankt Vlademirs Akademi
Antal indlæg : 479
Join date : 17/12/10

IndlægEmne: Re: Se. hvem har vi der? Vince   Søn maj 15, 2011 10:41 pm

Hun havde på fornemmelsen af at han ikke hørte efter, men hun var ligeglad. Det, at hun kunne sige det til ham, betød mere for hende. Hun nød fuldt ud da hans læber ramte hendes pande, men det havde ikke i sinde at fortælle nogen overhovedet.
Hun tog en dyb indånding og smilte skævt til ham, uden rigtig at smile. "Ikke rigtigt... men jeg kan besøge folk i deres drømme..." sagde hun så stille og kiggede afventende på ham. Åh gud. Hun ville så gerne kunne slå armene om ham og bare få talt ud. Men hun vidste godt selv at det ikke var det rigtige at gøre i den situation som de var i. Men åh for helved hvor ville hun gerne, især efter hendes pandes møde med hans læber.
Tilbage til toppen Go down
http://vampyrakadamiet.danskforum.net
Vince

avatar

Male Bosted : St. Vladimirs Akademi.
Antal indlæg : 135
Join date : 08/05/11

IndlægEmne: Re: Se. hvem har vi der? Vince   Man maj 16, 2011 3:30 pm

Vinces smil blev ikke mindre, da hun fortalte hvad Ånden kunne præstere. Han havde været vant til at der kun fandtes fire elementer, og så kendte han godt til Ilden, for det havde Jill, og hun elskede at blære sig med det, og så kendte han en smule til vandet, som en af hans Moroi-venner havde.
Han fangede hendes øjne, og sendte hende et kærligt smil. "Det er da nice. Hvorfor har du aldrig sendt mig et natteligt besøg før?" flirtede han og strøg hende over håret. Hun så stadig en smule bevæget ud, men han kunne ikke rigtigt lige forstå hvorfor. Var han en af de første hun talte ud for? Var det derfor? Hans smil blev en smule svagere, men også en smule mere kærligt til hende.
Tilbage til toppen Go down
Lissa
Admin
avatar

Female Bosted : På Sankt Vlademirs Akademi
Antal indlæg : 479
Join date : 17/12/10

IndlægEmne: Re: Se. hvem har vi der? Vince   Man maj 16, 2011 4:01 pm

Lissa træk på skulderne. "Du ville nok ikke turde sove til sidst hvis jeg såden lavede dine drømme efter mit hovede og styrede hvad der skulle ske" Sagde hun stille og smilte lidt over det. Udover Lissa og Jamie, og nu også Vince, havde Lissa ikke sagt det til nogle. Hun var bange for at folk nok ville holde sig fra hende. Som om de ikke gjorde det i forvejen, men alligevel.
Lissa valgte bevidst at prøve at blive glad igen. "Desuden regnede jeg ikke med at de ville have mig til at optræde i dine drømme" sagde hun og sendte ham, hvad hun håbede, var et flirtende smil. Men hun var ikke helt sikker, hun havde trods alt lige grædt... Hvilket nok ødelagde det en smule.
Tilbage til toppen Go down
http://vampyrakadamiet.danskforum.net
Vince

avatar

Male Bosted : St. Vladimirs Akademi.
Antal indlæg : 135
Join date : 08/05/11

IndlægEmne: Re: Se. hvem har vi der? Vince   Man maj 16, 2011 4:07 pm

Han blev tydeligvis glad over at hun havde åbnet sig for ham, og at hun kom ud med sine følelser i form af... gråd - men han blev alligevel endnu mere glad da han så at hun prøvede at blive glad igen. "Man sover også når man drømmer, bare så du ved det." sagde han klogt. "Men der ville nok ikke være nogen forskel om det var dig, eller min egen hjerne, der skabe drømme i dag." flirtede han. Han sagde med vilje 'dag' i stedet for nat, for nu var dagen jo nat for dem.
Det smil hun sendte ham, fik hans hjerte til at hoppe. Selvom det så en smule anstrengt ud, gjorde det ham virkelig... glad?
"Hvem i alverdenen skulle det så være, jeg skulle drømme om? En eller anden model? Nope, mio cara. Så absolut ikke."
Tilbage til toppen Go down
Lissa
Admin
avatar

Female Bosted : På Sankt Vlademirs Akademi
Antal indlæg : 479
Join date : 17/12/10

IndlægEmne: Re: Se. hvem har vi der? Vince   Man maj 16, 2011 4:15 pm

Lissa kiggede indgående på ham og så under ingen omstændigheder overbevist ud. Hun lo og uden at tænke over det, gav hun hans hånd et lille klem. "Man skulle ikke tro at du ikke selv gik og fantaserede om nogle af pigerne på skolen. Nogle interasante?" Okay. Nu var hun på igen. Ingen triste miner mere. Øjnene flirtede, smilet gjorde og hendes kropssprog gjorde. Hun kunne ikke lade være. Det føltes som noget af det letteste at gøre sammen med ham. Og han havde selv lagt op til det.
"Men vi kan altid lave en aftale... Hvis det er kan jeg komme i nat? eller skal jeg bare overraske dig?" sagde hun med sin søde, drilske, flirtende og lokkende stemme. Det lå naturligt til hende at prøve at lokke ham. Betvingelse var jo noget af det hun var bedre til end andre.
Tilbage til toppen Go down
http://vampyrakadamiet.danskforum.net
Vince

avatar

Male Bosted : St. Vladimirs Akademi.
Antal indlæg : 135
Join date : 08/05/11

IndlægEmne: Re: Se. hvem har vi der? Vince   Man maj 16, 2011 4:21 pm

Han kunne ikke lade være med at le, da hun gjorde det. Hendes latter var dejlig - smittende. Da hun ligefrem spurgte ham hvad for nogen piger på skolen han var interesseret i, kunne han ikke lade være med at grine en smule skævt, og komme til at rødme. Åh Gud, så meget han rødmede, måtte han næsten ligne en pige. Og han plejede jo at være så macho.
"Nogen interessante? Lad mig lige tænke.. Nårh ja, der er jo adskillige. Jeg kan jo ikke være i fred. Jeg er honningbiernes yndlings-honning." spøgte han og vippede med øjenbrynene.
Han lod sine fingre strejfe hende, og fordi de stod så tæt var det ikke særlig svært. "I aften. Jeg ville umuligt kunne vente længere." mumlede han og lod flygtigt sine slanke fingre stryge hendes hud bag hendes øre.
Tilbage til toppen Go down
Lissa
Admin
avatar

Female Bosted : På Sankt Vlademirs Akademi
Antal indlæg : 479
Join date : 17/12/10

IndlægEmne: Re: Se. hvem har vi der? Vince   Man maj 16, 2011 4:35 pm

Lissa lo igen. Aldrig i sit liv havde hun oplevet noget ligende. Vince havde virkelig overrasket hende. Rødmen i hans kinder, havde hun set lidt til tidligere, men dog ikke i så megen grad som nu. Hendes egne kinder indtog en let rosa farve.
Lissa smeltede nærmest indvendigt. Åh Gud, hun var så bange for at hun ville synke i knæ om lidt. Hans øjne. åh hans vidunderlige øjne. Hun kunne ikke lade være. Hun forsvandt nærmest ind i dem. Trancen blev dog brudt da han talte. Hun kom til sig selv og smilte skævt. "Men husk nu... Bier stikker" spøgte hun igen.
Hun kiggede ind i hans øjne og skælvede let ved hans berøring. Åh Gud nej, ikke igen. Varmen spredte sig i hendes krop, selvom hun ville ønske den ikke kom.
I stedet for at afsløre det, begyndte hun at joke. "Pas på at du ikke drømmer noget, som ingen må vide, når jeg tropper op og laver det til min drøm" hun smilte skævt igen og nød hans nærvær, på trods af sine hadske følelser mod sig selv.
Tilbage til toppen Go down
http://vampyrakadamiet.danskforum.net
Vince

avatar

Male Bosted : St. Vladimirs Akademi.
Antal indlæg : 135
Join date : 08/05/11

IndlægEmne: Re: Se. hvem har vi der? Vince   Man maj 16, 2011 4:49 pm

Han smilede varmt til hende, med hendes bi-kommentar. Han havde ikke lige set den komme. Men det gjorde den, og hende, så meget bedre. Han fik det let mørke og selvtilfredse smil tilbage, som nogen piger elskede. Nogen andre hadede bare de arrogante fjols. Men der var klart noget ved det, ellers ville Lissa aldrig have været så længe sammen med ham.
"Så burde jeg vel kunne finde nogen som var interesserede i at suge giften ud, ikke sandt?" Han tog et umærkelig skridt tættere på hende, så han næsten rørte hende, bare ved at stå helt stille. Han betragtede hende kærligt, på den måde den skønne måne glimtede i hendes grønne øjne og fik hendes gyldne hår til at glimte. Der var klart noget honning-bi over hende.
"Ingen kommer alligevel til at høre det, for hvordan skulle jeg kunne forklare at du uanmeldt kommer i mine drømme?" Hvis man hørte godt efter, så ville man kunne høre at hans stemme var mere mørk og flirtende nu.
Tilbage til toppen Go down
Lissa
Admin
avatar

Female Bosted : På Sankt Vlademirs Akademi
Antal indlæg : 479
Join date : 17/12/10

IndlægEmne: Re: Se. hvem har vi der? Vince   Man maj 16, 2011 4:56 pm

Lissa lo, en smule nervøst, da han kom så tæt på hende nu. Hendes hjerte satte farten op, det var umuligt at stoppe. Hun fangede godt hans kommentar, det med giften. "Og i stedet for smerte og gift, ville du blive fyldt med nydelse og endorfiner..." sagde hun flirtende. Ingen ville kunne stoppe hende nu. Jo, Kirova, men ellers ingen da.
Hun kiggede betaget på hans smukke ansigt, der blev oplyst af månens smukke skær. En lille brise legede let med hendes hår og hårene i hendes nakke rejste sig. Hun skælvede en smule ved kulden, da Moroi ikke kan holde kroppen opvarmet på samme måde som Dhampirne kunne.
Hun lo igen, sin smukke perlende latter. Hun smilte flirtende til ham "Hvordan vil du forklare at dine bukser er våde? sige at jeg gjorde det? Det ville de fleste nok misforstå" hun lænede sig en smule ind imod ham og afventede hans næste træk.
Tilbage til toppen Go down
http://vampyrakadamiet.danskforum.net
Vince

avatar

Male Bosted : St. Vladimirs Akademi.
Antal indlæg : 135
Join date : 08/05/11

IndlægEmne: Re: Se. hvem har vi der? Vince   Man maj 16, 2011 5:10 pm

"Uha da da, endorfiner." grinede han kærligt og strøg hende over kinden. "Er de virkeligt så kraftige? Kan de virkelig være bedre end sex? Så meget bedre?" Han lod ikke til at være bange for at sige ordet. Ikke fordi han tog let på det, han var jo trods alt jomfru - i mandlig form, dog. Men når hun talte så rosende om disse, så måtte hun kende deres virkning. Okay, selvfølgelig gjorde hun det. Hun havde bidt så mange i hendes tid. De havde jo også Givere på skolen. Hun måtte da have prøvet det af.
Han spærrede øjnene en smule op. "Ligefrem våde bukser? Hvad i alverden har du i tankerne? Tror du at du har så stor indflydelse på mig?, mio dolce?" Han kløede sig i nakken, med et af hans kendte, fjogede smil.
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Se. hvem har vi der? Vince   

Tilbage til toppen Go down
 
Se. hvem har vi der? Vince
Tilbage til toppen 
Side 2 af 4Gå til side : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Sankt Vlademirs Akademi :: Møde steder :: Kirken-
Gå til: