Sankt Vlademirs Akademi

Nightmares, dreams, they all come truth here
 
IndeksPortalCalendarGalleryFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Latest topics
» Emne med mig :3?
Søn apr 29, 2012 7:01 pm by Anxiety

» Nu skal jeg vide det...
Tirs jan 24, 2012 4:34 pm by Aubreigh

» Seeking, Now And Forever..
Søn jan 22, 2012 12:26 pm by Aubreigh

» EN SIDE! EN SIDE! KIG KIG KIG!!!!! ELLERS KOMMER JEG EFTER JER!
Fre jul 22, 2011 6:49 pm by Alexia

» Okay... Øhm... pænt pinligt...
Man jun 27, 2011 4:02 pm by Jillian

» Mødet med min vogter [Anxiety]
Man jun 20, 2011 3:59 pm by Anxiety

» mit fravær
Lør jun 18, 2011 11:13 am by koishite

» Kinda all kind of vampiers and humans? Look!
Ons jun 15, 2011 8:52 pm by Vince

» Keder ... Mig?
Tirs jun 14, 2011 11:48 am by Vince

Top posters
Lissa
 
Vince
 
Anxiety
 
Alma
 
Jamie
 
Jillian
 
koishite
 
Clary
 
Boris
 
Caitlyn
 
Søg
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Hvem er på nu
Der er i alt 2 brugere på systemet nu: Ingen tilmeldte, ingen skjulte og 2 gæster

Ingen

Flest brugere online på samme tid var 15, Søn jan 22, 2012 1:47 pm

Share | 
 

 Hvad skal vi Dhampirer uden vores arv? » Alma

Go down 
Gå til side : Previous  1, 2, 3  Next
ForfatterBesked
Alma

avatar

Female Bosted : Akadamiet
Antal indlæg : 57
Join date : 12/05/11

IndlægEmne: Re: Hvad skal vi Dhampirer uden vores arv? » Alma   Søn maj 15, 2011 10:12 pm

Hun rystede igen på hovedet og fik endelig løsnet sit greb. Hun rullede let væk fra ham, og satte sig rystende op for enden af madrassen. Hun kiggede ned på sine hænder og så hvor meget de rystede. Hun sukkede irreteret og lagde sit hoved i sine hænder og gemte sit ansigt. "Lort, lort, lort..", Hun sagde det lavt for sig selv og skammede sig kraftigt over sin opførelse. Hun havde stadig den følelse i sit bryst, og kunne stadig mærke hvor hurtigt hendes hjerte bankede i hendes bryst.

//Undkyld tiden! Var på en chat på en anden side og havde helt glemt at jeg stadig var logget på her XD//
Tilbage til toppen Go down
Vince

avatar

Male Bosted : St. Vladimirs Akademi.
Antal indlæg : 135
Join date : 08/05/11

IndlægEmne: Re: Hvad skal vi Dhampirer uden vores arv? » Alma   Søn maj 15, 2011 10:19 pm

Da hun slap ham og rullede væk, lagde han sig på maven på madrassen og betragtede hende. Han støttede sin hage i hænderne og vippede med sine fødder som stak op i luften. Han så ud som om han ventede på en reaktion fra hende. Altså, noget som handlede om ham. "Hvad er dog grunden til at du pludselig bruger så grimme ord, la mia bella?" spurgte han, igen med facaden oppe, hans charmerende og dumme stemme. Den som ikke sagde noget som helt, til andet end de piger som bare faldt for muskler og populære fyre. Men de piger var ligemeget. Dem ignorerede han rent. Måske var det derfor han havde fået det ubehagelige rygte som hjerteknuser.
Tilbage til toppen Go down
Alma

avatar

Female Bosted : Akadamiet
Antal indlæg : 57
Join date : 12/05/11

IndlægEmne: Re: Hvad skal vi Dhampirer uden vores arv? » Alma   Søn maj 15, 2011 10:27 pm

Hun rystede stadig kraftigt, "Vil du ikke være sød at lade være med at kalde mig det..?", Spurgte hun hæst, "Og de ord er ikke grimme.. Ikke i forhold til mit ordforråd..", Hun grinte lidt anstrengt, "De er ingenting i forhold til hvad jeg kan sige.. På tre forskellige sprog..", Hun stoppede med at tale, da hendes stemme næsten rystede lige så meget som hendes krop. Hun tog prøvende nogle rystende, men dybe indåndinger og prøvede virkelig at få styr på sig selv, det hjalp lidt.. Men kun lidt.
Tilbage til toppen Go down
Vince

avatar

Male Bosted : St. Vladimirs Akademi.
Antal indlæg : 135
Join date : 08/05/11

IndlægEmne: Re: Hvad skal vi Dhampirer uden vores arv? » Alma   Man maj 16, 2011 3:35 pm

Vince lukkede munden og holdte den lukket. Han var ret... bekymret for hende. Hun virkede ikke i det bedste humør. Hun virkede seriøst rystet. Men hvorfor? Hvad havde han gjort ved hende? Da hun bad ham om at lade være med at kalde hende for 'min kære', blev han ved med at være stille. Men han rejste sig op fra madrassen og humpede over til hende. Han smilede en smule anstrengt da hun kommenterede sit ordforråd og sprogkendskab. Spansk og italiensk. To ret seje sprog.
Han holdte sine hænder i skødet, imens han betragtede hende indgående. Han knugede det røde bånd i sin højre hånd. "Skal jeg hente noget?" spurgte han. "Gå? Vil du gerne være alene?"
Tilbage til toppen Go down
Alma

avatar

Female Bosted : Akadamiet
Antal indlæg : 57
Join date : 12/05/11

IndlægEmne: Re: Hvad skal vi Dhampirer uden vores arv? » Alma   Man maj 16, 2011 3:49 pm

Alma skævede til ham ud ad øjenkrogen, da hun mærkede at han satte sig ned ved siden af hende. Hun lod sine hænder glide gennem sit sorte hår, og prøvede stadig at berolige sig selv, "Nej..", Sagde hun og kiggede nu rigtigt på ham, "Du behøver ikke at gå..", Hun stoppede stille med at ryste da hun kiggede ham i øjnene, men mærkede samtidig den mærkelige følelse i sit bryst blive større. Hun rødmede og kiggede væk igen, og bed sig let i sin underlæber. Hun havde godt set at han holdte hendes bånd i sin hånd, og rødmede endnu mere bare ved tanken om hvad hun havde været ved at gøre. "Jeg er bare lidt..", Hun bed sig lidt hårdere i sin læbe, mens hun ledte efter det rigtige ord, "Overrakset.. Ikke andet..", Hun kiggede stadig væk fra ham og rystede stadig svagt.
Tilbage til toppen Go down
Vince

avatar

Male Bosted : St. Vladimirs Akademi.
Antal indlæg : 135
Join date : 08/05/11

IndlægEmne: Re: Hvad skal vi Dhampirer uden vores arv? » Alma   Man maj 16, 2011 4:00 pm

Han var ikke meget for det, men han sad stadig helt stille. Han rørte sig næsten ikke. Det eneste man kunne se, var at hans hjerte slog og hans lunger bevægede sig langsomt op og ned under hans mørke t-shirt. Han viste slet ikke hvad han skulle gøre - han følte sig magtesløs. Men at hun var overrasket, undrede ham. Hvad var der at være overrasket over? Hvad havde de gjort? Hvad var der rent faktisk sket?
"Overrasket? Over...?" Han så spørgende på hende. Denne gang var der intet smil på hans læber. Han kunne trods alt godt lade være med at smile.
Tilbage til toppen Go down
Alma

avatar

Female Bosted : Akadamiet
Antal indlæg : 57
Join date : 12/05/11

IndlægEmne: Re: Hvad skal vi Dhampirer uden vores arv? » Alma   Man maj 16, 2011 4:07 pm

Hun smilte lidt, da hun kunne høre at han ikke vidste hvad hun havde været ved at gøre, "At jeg var ved at..", Hun rødmede stort og bed sig igen i sin underlæbe. Hun lukkede sine øjne, og tænkte kort på hvad det var. Hun skulle til at tage båndet ud af hans mund, med sine egne læber, men det brugte hun bare som en undskyldning for sig selv.. Hun havde været lige ved at kysse ham.. Det var det hun var overrasket over. Hun havde altid fået at vide at det var skammeligt at være sammen med en anden Dhampir, at det ikke ville være godt for vor race.
Hun kiggede stadig væk, og turde ikke rigtigt at fuldføre sin sætning.
Tilbage til toppen Go down
Vince

avatar

Male Bosted : St. Vladimirs Akademi.
Antal indlæg : 135
Join date : 08/05/11

IndlægEmne: Re: Hvad skal vi Dhampirer uden vores arv? » Alma   Man maj 16, 2011 4:10 pm

Man kunne godt kalde ham dum, for det var han måske, men da hun ikke fuldførte sætningen, kunne han altså ikke gætte hvad det var hun udelod. Han kunne ikke gætte hvad det var hun havde været så tæt på, og som kunne 'overraske' hende så meget. I hans øjne var hun mere skræmt end overrasket.
"Hvad var du tæt på? At rive hovedet af mig?" spurgte han, nu igen en smule muntert, med hovedet en smule på skrå. Men hun ville ikke kunne se det, for hun så ikke engang på ham. Det måtte på sin vis vel betyde at det var hans skyld, hvad det end var der var sket.
Tilbage til toppen Go down
Alma

avatar

Female Bosted : Akadamiet
Antal indlæg : 57
Join date : 12/05/11

IndlægEmne: Re: Hvad skal vi Dhampirer uden vores arv? » Alma   Man maj 16, 2011 4:17 pm

Hun grinte lidt, selvom hun stadig var lidt skræmt af sin egen opførelse, "Nej..", Hun kiggede på ham igen, og så godt at han havde hovedet lidt på skrå. Hun tøvede lidt, og omformulerede sin sætning, "At jeg var ved at tage båndet igen..", Hun rødmede og kiggede ned, men hun bed sig genert i sin underlæbe, og bad til at hun ikke behøvede at forklare nærmere, da hun sikekrt ikke ville kunne gøre det uden at stamme. Hun kiggede lidt op i hans øjne, og blev nærmest opslugt af dem, hun havde ikke lyst til at kigge væk igen, men hun havde stadig en mørkerød farve i hendes ellers snehvide kinder.
Tilbage til toppen Go down
Vince

avatar

Male Bosted : St. Vladimirs Akademi.
Antal indlæg : 135
Join date : 08/05/11

IndlægEmne: Re: Hvad skal vi Dhampirer uden vores arv? » Alma   Man maj 16, 2011 4:26 pm

Han lagde hovedet tilbage, og grinede lavmælt. "Det er sgu da ikke underligt at du tager båndet tilbage..." Der gik alligevel et stykke tid, efter han havde gjort sætningen færdig, at han opdagede hvad det hvad hun havde sagt. Eller, i hvert fald meningen. "Così poi .." mumlede han lavmælt, som om det var et bandeord. Han kunne ikke lade være med at se på hende, og være lige ved at grine. Tænk at hun var blevet så overrasket over det! Det var ikke første gang nogen havde haft lyst til det, ikke engang med ham.
Han strøg hende blidt over hendes overarm, som tilfældigvis befandt sig lige ved siden af ham. "Så slem en tanke var det da ikke, è vero?" Hans øjne blev atter mørke.
Tilbage til toppen Go down
Alma

avatar

Female Bosted : Akadamiet
Antal indlæg : 57
Join date : 12/05/11

IndlægEmne: Re: Hvad skal vi Dhampirer uden vores arv? » Alma   Man maj 16, 2011 4:35 pm

Hun skævlede lidt ved hans berøring, "Ikke for mig", Hun smilte lidt til ham, men tøvede så lidt, "Min mor havde en Dhampir-elsker..", Hun smilte lidt ved tanken og skævede lidt til ham, "Men der er kun få der ved det.. Og det er kun dem vi kan stole på..", Hun tøvede lidt igen og kiggede ham i øjnene, og håbede at han forstod hendes hentydning med at hun stolede på ham, selvom hun faktisk ikke kendte ham særlig godt. "Hun er en respektfuld vogter.. Men hun kan ikke styre sit hjerte.. Det er der ingen der kan..", Hun smilte blidt til ham, og mente sig selv.
Tilbage til toppen Go down
Vince

avatar

Male Bosted : St. Vladimirs Akademi.
Antal indlæg : 135
Join date : 08/05/11

IndlægEmne: Re: Hvad skal vi Dhampirer uden vores arv? » Alma   Man maj 16, 2011 4:41 pm

Han blev helt overvældet over hvor meget hun enlig stolede på ham. Hvor meget hun troede på ham. Og.. hvor meget hun syntes om ham. Han rødmede helt over alle de positive følelser. Han lukkede øjnene og gned sig på næsebenet. Han tog et par indåndinger, og mødte hende glitrende øjne igen.
"Tak Alma, tak seriøst. Grazie. Det' det eneste jeg kan sige." Han samlede hænderne foran ansigtet og bukkede et par gange. Han lænede sig frem og kyssede hende på kinden, bare for at knække isen igen. Han var ved at blive kvalt i al den kærlighed. Men stadig på en god måde, altså.
Tilbage til toppen Go down
Alma

avatar

Female Bosted : Akadamiet
Antal indlæg : 57
Join date : 12/05/11

IndlægEmne: Re: Hvad skal vi Dhampirer uden vores arv? » Alma   Man maj 16, 2011 4:51 pm

Hun smilte lidt over at han bukkede for hende, og skælvede lidt da han kyssede hendes kind. Hun smilte kærligt til ham, og rakte forsigtigt, og lidt tøvende, sin hånd frem og kærtegnede blidt hans kind. "Mio caro..", Hun sagde det lavt og blidt, men lænede sig så frem mod ham, og formindskede afstanden mellem deres læber. Hun tøvede lidt nogle få cencimeter fra hans, mens fjernede så afstanden helt og kyssede ham blidt. Hun mærkede igen den mærkelige følelse i sit bryst, men forstod den nu, det havde hun ikke gjordt helt før.
Tilbage til toppen Go down
Vince

avatar

Male Bosted : St. Vladimirs Akademi.
Antal indlæg : 135
Join date : 08/05/11

IndlægEmne: Re: Hvad skal vi Dhampirer uden vores arv? » Alma   Man maj 16, 2011 4:56 pm

Det var klart at hun ikke længere var helt så genert længere. Da hun ligefrem lænede sig frem og viskede blidt, italiensk til ham, skælvede han. Da hun kyssede ham, følte han sig helst lost. Helt fortabt, i de øjne. Han lænede sig ind til hende, og strøg hende blidt over håret. Han trak forsigtigt hendes elastik ud, så det korte mørke hår, bølgede ned over hendes ansigt. Hans øjne glitrede kærligt. Som om de havde kendt hende længere. Han kyssede hende blidt tilbage, ganske forsigtigt. Han var bange for at skræmme hende væk. Gøre hende genert igen.
Tilbage til toppen Go down
Alma

avatar

Female Bosted : Akadamiet
Antal indlæg : 57
Join date : 12/05/11

IndlægEmne: Re: Hvad skal vi Dhampirer uden vores arv? » Alma   Man maj 16, 2011 5:04 pm

Hun skævlede svagt da han rørte ved hendes hår og trak hendes hårelestik ud, men smilte så lidt bag det blide kys, da hun mærkede hvor forsigtig han var, og trak sig lidt væk fra ham, så hun kunne så ham i øjnene. Og så hans kærlige glimtrende øjne, og smilte endnu større, men stadig lidt genert. Hun kunne huske, at da hun havde været yngre, havde de fleste drenge troet at hun altid var en jomfru i nød, på grund af hendes rødmen og fordi hun altid var så genert, og havde prøvet at hjælpe hende . Det havde først stoppet da hun havde rodet sig ud i en slåskamp med en af de stærkeste af dem, og havde vundet. Derefter havde ingen af dem generet hende igen, hvilke hun var tilfreds med, men hun havde aldrig haft en kæreste, hvilket han sikkert kunne mærke ved hendes kys, da det faktisk var hendes første. Hun rødmede og kiggede lidt ned, men havde stadig et lille smil på sine læber.
Tilbage til toppen Go down
Vince

avatar

Male Bosted : St. Vladimirs Akademi.
Antal indlæg : 135
Join date : 08/05/11

IndlægEmne: Re: Hvad skal vi Dhampirer uden vores arv? » Alma   Man maj 16, 2011 5:15 pm

Da hun trak sig en smule væk og så ham i øjnene, kunne han ikke lade være med at rødme en smule, og det hadede han virkelig. Han burde ikke være sådan en tøsedreng, så en lille tudeprins. Okay, rødmen havde ikke meget med tuderi at gøre, men alligevel.
Selvom hendes øjne var skønne, hendes ansigt endnu skønnere, så var hendes læber altså noget af det bedste. Han strøg forsigtigt sin hånd om bag hendes nakke og hår, og strøg hende bag ved øret med en tommelfinger. Han viste ikke hvorfor, men han kunne ikke lade være med at spørge - hvordan kunne han enlig vide det? "Første kys?" Tanken om det, gjorde ham blød i knæende. Det var næsten en form for pagt, det her. Hun ville nok huske det. Måske. Det håbede han.
Tilbage til toppen Go down
Alma

avatar

Female Bosted : Akadamiet
Antal indlæg : 57
Join date : 12/05/11

IndlægEmne: Re: Hvad skal vi Dhampirer uden vores arv? » Alma   Man maj 16, 2011 5:21 pm

Hun skævlede lidt ved hans hånd, og rødmede meget da han gættede det så let. Hun kiggede op på ham igen, med glimtrende øjne, "Er det virkelig så tydligt..?", Hun grinte lidt genert, "Men joh.. Det er mit første kys..", Hun rødmede endnu mere og bed sig lidt i underlæben igen, men kiggede stadig ham i øjnene. Hun var glad for at hun havde fået sit første kys med ham, og var næsten helt sikker på at hun altid ville kunne huske det, men det ville hun aldrig indrømme, slet ikke over for ham.
Tilbage til toppen Go down
Vince

avatar

Male Bosted : St. Vladimirs Akademi.
Antal indlæg : 135
Join date : 08/05/11

IndlægEmne: Re: Hvad skal vi Dhampirer uden vores arv? » Alma   Man maj 16, 2011 5:34 pm

Han smilede tilfredst. Jep, interessant. Det var næsten som om han havde stjålet noget fra hende, som han ikke havde fortjent. Men han tog ikke så tungt på det. Det var trods alt ikke hans kys. Han var en eftertragtet mand, og nok ikke den mest følelsesladede på skolen. Men det betød altså alligevel noget for ham.
"Det er ret nemt at se. Men vi skal nok få dig øvet, mia cara." lovede han stille, og pressede endnu et blidt kys ind på hendes bløde læber. Denne gang skilte han forsigtigt hendes læber. Men han var stadig meget forsigtig og ret så unødvendig blid.
Tilbage til toppen Go down
Alma

avatar

Female Bosted : Akadamiet
Antal indlæg : 57
Join date : 12/05/11

IndlægEmne: Re: Hvad skal vi Dhampirer uden vores arv? » Alma   Man maj 16, 2011 5:52 pm

Hun grinte ldit tøset af hans løfte, noget hun slet ikke gjorde normal, men tog så imod hans blide kys og lod ham skilde hendes læber, men kunne stadig mærke, trods hendes dårlige erfaringer, hvor blid og forsigtig han var, og hun smilte stort indvendigt, over at han var så blid og forsigtig med hende, og var glad for at han gik stille frem, så hun ikke bare blev skræmt igen, som hun gjorde før, lige efter at han tog hendes bånd. Kamp, blod, voldsomme kvæstelser, intet af det skræmte hende, men det gjorde kærlighed, og den fyr hun kunne li. Intet/Ingen kunne skræmme hende mere end det/ham.
Tilbage til toppen Go down
Vince

avatar

Male Bosted : St. Vladimirs Akademi.
Antal indlæg : 135
Join date : 08/05/11

IndlægEmne: Re: Hvad skal vi Dhampirer uden vores arv? » Alma   Man maj 16, 2011 5:59 pm

Han smilede skævt over hendes blide latter, og han strøg hende blidt over armen igen. Han åbnede sit ene øje på klem, og lod sig drukne i hendes smukke øjne et par sekunder. Det var noget af det han bedst kunne lide ved piger. Deres øjne. Og selvfølgelig personligheden, men øjnene lagde han først mærket til. Deres naturlige farver; øjnene og håret. Og selvfølgelig deres ansigtstræk. Og så til sidst, krop og former. Han var jo en dreng.
"Har nogen nogensinde fortalt dig, at du er en virkelig smuk kvinde?" mumlede han kærligt imod hendes læber, imens han kyssede hende igen, og pressede hende en smule bagud, så hun næsten ville falde bagover og tilbage ned på madrassen.[/size]
Tilbage til toppen Go down
Alma

avatar

Female Bosted : Akadamiet
Antal indlæg : 57
Join date : 12/05/11

IndlægEmne: Re: Hvad skal vi Dhampirer uden vores arv? » Alma   Man maj 16, 2011 6:10 pm

Hun grinte blidt mod hans læber, og lagde armene om hans hals, og lod sig falde bagover, ned mod madrassen, og hev ham med sig. Hun ville havde svaret, men hendes læber var alt for optaget af hans. Hun åbnede sine øjne lidt på klem og kiggede ind i hans smukke øjne, og havde det næsten som om hun kunne forsvinde ind i dem, hvilket hun sikkert osse kunne. Hun kunne mærke hun rødmede, men tænkte ikke så meget på det, som hun ville normalt.

//Logger sikkert snart, ved ikke helt hvornår, skal til blå mandags fest ^^//
Tilbage til toppen Go down
Vince

avatar

Male Bosted : St. Vladimirs Akademi.
Antal indlæg : 135
Join date : 08/05/11

IndlægEmne: Re: Hvad skal vi Dhampirer uden vores arv? » Alma   Man maj 16, 2011 6:19 pm

Han ville have smilet, hvis hans læber ikke havde travlt med noget ganske andet. Han faldt ned over hende, og holdte sig selv oppe. Ganske svært, når han også skulle hengive sig til hende. Han følte sit hjerte slå hurtigt, og kunne ikke lade være med at elske hende i de øjeblikke. "Åh Alma - min sjæl." mumlede han, en smule hæst, imod hendes læber. Sjæle-tingen, kom nok af at Alma var italiensk for sjæl. En ting han fandt ganske interessant, men ikke havde tid til at fortælle hende lige nu.
Hans fingre forsvandt ind i hende hår, og han regnede ikke med at nogensinde få dem tilbage. Og det ville ikke gøre ham noget.

// Hyg dig ^^
Tilbage til toppen Go down
Alma

avatar

Female Bosted : Akadamiet
Antal indlæg : 57
Join date : 12/05/11

IndlægEmne: Re: Hvad skal vi Dhampirer uden vores arv? » Alma   Tirs maj 17, 2011 9:48 am

Hun kunne ikke lade være med at rødme en smule, da hun mærkede hans hjerte sætte farten op, og rystede lidt af den måde han mumlede hendes navn på, sammen betydningen for det. Hun sukkede blidt da hans fingre forsvandt ind i hendes hår. "Mi amor Vincenzo", Hviskede hun blidt, imod hans læber, og kunne mærke at hendes stemme var en smule hæs. Hun prøvede at trække ham lidt længere ned mod sig, lidt klodset, da hun aldrig havde været i sådan en situation før, og mærkede selv sit hjerte slå hurtigere, og vidste han kunne mærke det, da de begge kun havde trænningstøj på. Hun åbnede sine øjne let og kiggede dybt ind i hans nogle få øjeblikke, der for hende, føltes som evigheder. Hun mærkede sin egen overraskelse over sine stærke følelser over for ham, men det var på en god måde. Hun ville smile stort, men lod være da det stadig var ret så umuligt.
Tilbage til toppen Go down
Vince

avatar

Male Bosted : St. Vladimirs Akademi.
Antal indlæg : 135
Join date : 08/05/11

IndlægEmne: Re: Hvad skal vi Dhampirer uden vores arv? » Alma   Tirs maj 17, 2011 4:13 pm

Han blev helt chokeret over at mærke hvor hurtigt hendes hjerte slog. Hvor meget hun... enlig syntes om ham. Det gjorde ham lykkelig. Mere lykkelig end han havde været i lange tider. Det var det hun gjorde ved ham. Underligt nok.
Han kunne mærke hendes ånde imod hans mund, kan kunne dufte den, næsten smage den. Åh Gud, han var lige ved at græde.
Hendes klodsethed var umulig at undgå at smile over, også selvom det var ret umuligt at smile. Hun var så kær, ret ny på området. Hans krop sank en smule ned imod hende, og nu var det som om hendes hjerteslag var hans. Som om de var én. Eller i hvert fald tæt på.
Tilbage til toppen Go down
Alma

avatar

Female Bosted : Akadamiet
Antal indlæg : 57
Join date : 12/05/11

IndlægEmne: Re: Hvad skal vi Dhampirer uden vores arv? » Alma   Tirs maj 17, 2011 10:19 pm

Hun mærkede hans hjerteslag tættere på, mens det blandede sig med hendes eget, og det føltes.. Godt.. Mere dejligt end hun nogensinde havde kunnet forestille sig. Hun kunne ikke holde et smile tilbage og kom til at ødelægge kysset. "Perdono..", Hviskede hun lidt hæst, og smilte samtidigt stort og kærligt til ham med en svag rødmen i sine kinder. Hendes hænder begravede sig i hans hår, og nussede ham lidt tøvende, men stadig blidt.
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Hvad skal vi Dhampirer uden vores arv? » Alma   

Tilbage til toppen Go down
 
Hvad skal vi Dhampirer uden vores arv? » Alma
Tilbage til toppen 
Side 2 af 3Gå til side : Previous  1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Sankt Vlademirs Akademi :: Sankt Vlademir :: Trænning/Gymnastik salen-
Gå til: