Sankt Vlademirs Akademi

Nightmares, dreams, they all come truth here
 
IndeksPortalCalendarGalleryFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Latest topics
» Emne med mig :3?
Søn apr 29, 2012 7:01 pm by Anxiety

» Nu skal jeg vide det...
Tirs jan 24, 2012 4:34 pm by Aubreigh

» Seeking, Now And Forever..
Søn jan 22, 2012 12:26 pm by Aubreigh

» EN SIDE! EN SIDE! KIG KIG KIG!!!!! ELLERS KOMMER JEG EFTER JER!
Fre jul 22, 2011 6:49 pm by Alexia

» Okay... Øhm... pænt pinligt...
Man jun 27, 2011 4:02 pm by Jillian

» Mødet med min vogter [Anxiety]
Man jun 20, 2011 3:59 pm by Anxiety

» mit fravær
Lør jun 18, 2011 11:13 am by koishite

» Kinda all kind of vampiers and humans? Look!
Ons jun 15, 2011 8:52 pm by Vince

» Keder ... Mig?
Tirs jun 14, 2011 11:48 am by Vince

Top posters
Lissa
 
Vince
 
Anxiety
 
Alma
 
Jamie
 
Jillian
 
koishite
 
Clary
 
Boris
 
Caitlyn
 
Søg
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Hvem er på nu
Der er 1 bruger på systemet nu: Ingen tilmeldte, ingen skjulte og 1 gæst

Ingen

Flest brugere online på samme tid var 15, Søn jan 22, 2012 1:47 pm

Share | 
 

 My icecold fingertips » Åbent.

Go down 
ForfatterBesked
Abigail

avatar

Female Bosted : Kloarkerne. Men hun hader det, så hun kommer tit i en hus i byen hos et menneske hun kender.
Antal indlæg : 3
Join date : 15/05/11

IndlægEmne: My icecold fingertips » Åbent.   Tirs maj 17, 2011 4:22 pm

Tid » Midnat, eller en smule efter. Ur er ikke lige hendes stil.
Sted » Tæt på kloakkerne.
Vejr » Stjerneklart og smukt, sådan en nat hun hader mere end hun hader selve dagen.
Omgivelser » Ikke mange. Dog en lille gruppe af uheldige mennesker.
__________________

Abigail var svær at få øje på, nok mest på grund af hendes jakke. Den var lang, beskidt og flænset i de fleste sømme, så derfor kunne man lige skimte hendes lange, sorte støvler. De var slidte, men læderet skinnede stadig i stjerneskæret.
Hun havde jakkens hætte på, ellers ville man se hendes hår. Forfra kunne man skimte nogen næsten selvlysende totter som stak ud af hætten. Hendes blege hud virkede næsten ligbleg og var næsten selvlysende. Men hendes øjne var dog de mest uhyggelige. Røde og kolde. Ikke kolde som utilfredse menneskers. Men tomme og kolde, som om alt var lige meget, alt var for sent.
Hun stod helt stille i en åben gyde. Derfra betragtede hun en gruppe mennesker som stod i en dynge, henne ved en forladt lagerbygning. Det var tydeligt at de havde det sjovt. Så måtte de vel have det sjovt, så længe det varede.
Tilbage til toppen Go down
Anna

avatar

Female Bosted : Bor sammen med sine veninder i en leglighed. De er delt op i to rum så der er fire i hver. De er i alt 8 personer.
Antal indlæg : 9
Join date : 03/01/11

IndlægEmne: Re: My icecold fingertips » Åbent.   Tirs maj 17, 2011 6:05 pm

Det lange blonde hår svævede en smule i luften og løftede sig i takt med pigens gang, som ejede dette lange, blonde, silkebløde, let oplysende hår. De røde øjne stirrede lige frem. Hun havde et mål. Det lignede hun ville hen til en – med det samme. Pigen, som enlig lignede en pige på omkring de nitten år, måtte man vel kalde en teenagestøs. Hendes navn var Anna. Hun var en strigoi. Det var den farligste race af vampyrer man kunne finde. Det var ikke mange der kunne være sammen med disse vampyrer, da deres blodtørst nærmest styrede dem, ja, de kunne ikke føle kærlighed.
Hun havde et stift blik, som ikke så ud til at være berørt på nogle måder – bare tomt og kedeligt.
Hun stoppede brat op ved siden af en butik og satte sine iskolde arme over kors, og lagde sine lange kolde fingre hen over jakkens ærmer. Det lignede normalt tøj – som det også var – en tynd sort jakke, ikke særlig varm, en hvid skjorte inden under, og nogle sorte tætsiddende bukser. Før i tiden havde Anna været en moroi og havde været i god kontakt med alle, selv hendes forældre og skolen, som hun gik på, men nu, hvor hun havde droppet sit element og skolen og sine forældre, så var det jo bare at være sammen med dem som hun boede i lejlighed med. Ja. Det gjorde hun. Hun levede et rimelig normalt liv, men hun skulle lige være oppe på mærkerne hvis der var en moroi i nærheden var det hip-o-høj, og så var hun allerede henne ved den og i fuld gang med at drikke fra den. Befolkningen kunne være lige meget, hvis hun havde mulighed for moroiblod, så tog hun den.

Butikken så ud til at være forladt. Hun smilede roligt. Men hendes blik ændrede sig hurtigt til en forbigående mand som var på vej væk, som lige havde kommet til at støde sin skulder ind i hendes. Hendes blik var allerede fyld op med vrede. Manden nåede ikke langt før hun tog fat i hans arm og slyngede ham hurtigt om og knallede ham en i hovedet så han fløj tilbage. Hun smilede kort og begyndte at gå igen, da hun havde gået en smule gik hun ned ad en lille gyde i midten af den, stadig med det faste udtryk i ansigtet.
Tilbage til toppen Go down
Abigail

avatar

Female Bosted : Kloarkerne. Men hun hader det, så hun kommer tit i en hus i byen hos et menneske hun kender.
Antal indlæg : 3
Join date : 15/05/11

IndlægEmne: Re: My icecold fingertips » Åbent.   Tirs maj 17, 2011 6:30 pm

Næsten i det øjeblik mandens lig ramte asfalten i gyden, samlede Abigail ham op i armen med en respektløs bevægelse. Hun trak ham op til hendes ansigt, og så plantede hun tænderne i hans hals. Han var ikke Moroi, men i en vis persons navn, hvor var hun bare sulten.
Blodet løb hende ned af hagen, og dryppede ned til andre, gamle pletter på hendes gamle og slidte jakke. Og asfalten blev også plettet. Da hun var færdig, brækkede hun ham et par andre steder og kastede ham ud til vejen så det kunne ligne et biluheld. Hun var efterhånden blevet god til at få lig til at ligne ofre for uheld.
Abi trådte ud af gyden og betragtede den unge kvinde som gik ned imod en af gyderne. Klart en Strigoi. Den styrke ville ellers være umulig.
Tilbage til toppen Go down
Anna

avatar

Female Bosted : Bor sammen med sine veninder i en leglighed. De er delt op i to rum så der er fire i hver. De er i alt 8 personer.
Antal indlæg : 9
Join date : 03/01/11

IndlægEmne: Re: My icecold fingertips » Åbent.   Tirs maj 17, 2011 6:59 pm

Anna lod sit blik distrahere af en der samlede manden op. Hun kiggede kort på damen.. Pigen.. Hvad man nu ville kalde hende. Hendes smil bredte sig lidt,da hun så at pigen drak af ham. Smilede voksede dog en lille smule, da hun kastede ham ud på vejen så det lignede et biluheld, men som ingen gad tage sig af.
”Hvor du dygtig,” kommenterede hun, ”Du rydder op efter dig,” tilføjede hun og smilede blidt til pigen, mens hendes faste gang sænkede sig.
Anna stoppede så op i nærheden af pigen og hvilede roligt på det ene ben.
”Du ny i byen, ikke sand,” spurgte hun roligt og kiggede roligt op og ned af strigoien, ”jeg har ikke set dig før,” sagde hun og smilede blidt.
Tilbage til toppen Go down
Abigail

avatar

Female Bosted : Kloarkerne. Men hun hader det, så hun kommer tit i en hus i byen hos et menneske hun kender.
Antal indlæg : 3
Join date : 15/05/11

IndlægEmne: Re: My icecold fingertips » Åbent.   Tirs maj 17, 2011 7:06 pm

Abi så op fra hendes værk med manden, og mødte det blik, som tilhørte den Strigoipige som stod et stykke væk. I hendes øjne, var hun kun en pige. Et barn, selvom kun max var tre år yngre end hende selv. Abigail så de fleste som børn, måske på grund af hendes rigtige alder, og ikke på grund af den biologiske.
"Det bliver man nød til, ellers holde man sig ikke i live længe." sagde hun livsklogt og trak på skuldrene med en elegant bevægelse.
"Ja, det er ikke så længe siden jeg kom hertil." sagde hun ærligt, med en stemme klar som glas. Iskold, men ikke arrogant som hun plejede. Der var ingen grund til at skræmme hende her væk. Især ikke hvis hun var områdets boss. I så fald ville Abigail helst være på god fod med hende. Det var på tide at hun slog sig ned, og det var lige her hun var endt.
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
IndlægEmne: Re: My icecold fingertips » Åbent.   

Tilbage til toppen Go down
 
My icecold fingertips » Åbent.
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Sankt Vlademirs Akademi :: Byen :: Kloakkerne-
Gå til: