Sankt Vlademirs Akademi

Nightmares, dreams, they all come truth here
 
IndeksPortalCalendarGalleryFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Latest topics
» Emne med mig :3?
Søn apr 29, 2012 7:01 pm by Anxiety

» Nu skal jeg vide det...
Tirs jan 24, 2012 4:34 pm by Aubreigh

» Seeking, Now And Forever..
Søn jan 22, 2012 12:26 pm by Aubreigh

» EN SIDE! EN SIDE! KIG KIG KIG!!!!! ELLERS KOMMER JEG EFTER JER!
Fre jul 22, 2011 6:49 pm by Alexia

» Okay... Øhm... pænt pinligt...
Man jun 27, 2011 4:02 pm by Jillian

» Mødet med min vogter [Anxiety]
Man jun 20, 2011 3:59 pm by Anxiety

» mit fravær
Lør jun 18, 2011 11:13 am by koishite

» Kinda all kind of vampiers and humans? Look!
Ons jun 15, 2011 8:52 pm by Vince

» Keder ... Mig?
Tirs jun 14, 2011 11:48 am by Vince

Top posters
Lissa
 
Vince
 
Anxiety
 
Alma
 
Jamie
 
Jillian
 
koishite
 
Clary
 
Boris
 
Caitlyn
 
Søg
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Hvem er på nu
Der er 1 bruger på systemet nu: Ingen tilmeldte, ingen skjulte og 1 gæst

Ingen

Flest brugere online på samme tid var 15, Søn jan 22, 2012 1:47 pm

Share | 
 

 Hvad skal vi Dhampirer uden vores arv? » Alma

Go down 
Gå til side : Previous  1, 2, 3
ForfatterBesked
Vince

avatar

Male Bosted : St. Vladimirs Akademi.
Antal indlæg : 135
Join date : 08/05/11

IndlægEmne: Re: Hvad skal vi Dhampirer uden vores arv? » Alma   Tors maj 19, 2011 7:44 pm

Han kunne ikke lade være med at smile af hende, især fordi hun sagde undskyld, bare fordi hun havde brudt kysset.
Han svarede hende ikke, men lod sin tommelfinger stryge hen over hendes bløde kindben. Hendes mørke øjne var som et akvamarinfarvet springvand, selvom det gjorde lige det modsatte af hvad et springvand gør. I hvert fald på nogen af punkterne. Hun kølede ham ikke, hun varmede ham tvært imod op, hver en muskel i hans krop blev varm når han så på hende. Men hun var stadig vild og samtidig blid og smuk, absolut sin egen.
Men de tanker holdt han for sig selv, for ikke at lyde for underlig. I stedet plantede han endnu et blidt kys på hendes læber, og rykkede sig en smule væk for at se på hende. De kunne trods alt ikke ligge her hele natten, men han ville stadig bruge sin tid så godt som han kunne.
Tilbage til toppen Go down
Alma

avatar

Female Bosted : Akadamiet
Antal indlæg : 57
Join date : 12/05/11

IndlægEmne: Re: Hvad skal vi Dhampirer uden vores arv? » Alma   Fre maj 20, 2011 12:46 am

Hun rystede lidt ved hans berøring, og følte sig helt varm indeni. Hun kunne satdig ikke rigtig fatte hvor forelsket hun var blevet i ham, på så kort tid. Og det gjorde det ikke bedre, at hun aldrig havde været forelsket før, ikke sådan rigtigt. Hun plejede ganske enkelt at slå de fyre ned, der bare kom med den mindste flirt eller romantisk bemærkning, men ikke med Vince.. Hun vidste ikke rigtig hvorfor, hun ikke havde gjordt det, men var alligevel glad for at hun ikke havde gjordt det.
Hun kyssede ham blidt igen, og mærkede en let rødmen stige op i hendes kinder, igen. Hun kiggede ind i hans smukke øjne, og havde det endnu engang som om hun nærmest forsvandt ind i dem.
Tilbage til toppen Go down
Vince

avatar

Male Bosted : St. Vladimirs Akademi.
Antal indlæg : 135
Join date : 08/05/11

IndlægEmne: Re: Hvad skal vi Dhampirer uden vores arv? » Alma   Fre maj 20, 2011 7:24 pm

Der var en kraftig rødmen i hans kinder, også selvom det ikke var særlig karakteristisk for ham. Hans mørke øjne glitrede livligt og flirtende, men der var også en dyb hengivenhed i dem, ikke bare den normale flirten.
Han løftede sin højre hånd, med et skævt og fjoget udtryk i ansigtet. "Jeg vandt." sagde han, næsten opgivende.
Han ville ikke give hende det hele på en gang, han ville spille en smule kostbar og trække deres tid en smule ud. Det plejede at give ham en ret stor tilfredsstillelse at spille kostbar, men nu... nu virkede det bare dumt og barnligt.
Tilbage til toppen Go down
Alma

avatar

Female Bosted : Akadamiet
Antal indlæg : 57
Join date : 12/05/11

IndlægEmne: Re: Hvad skal vi Dhampirer uden vores arv? » Alma   Lør maj 21, 2011 6:36 pm

Hun kunne godt se den kraftige rødmen i hans kinder og blikket i hans øjne, og blev helt varm indeni af det. Hun skulede lidt til ham, da han mindede hende om at han havde vundet, men der var stadig et kærligt glimt i hendes øjne.
"Om kamp..?", Spurgte hun med et lille grin. Hun var egentlig lidt ligeglad med hvad de lavede, bare de lavede det sammen. Men hun havde tænkt sig at vinde denne gang, hvis han sagde ja til det.
Hun følte sig stadig lidt snydt af at han havde brugt sine tænder til at tage båndet af hendes arm, da hun havde lagt ham ned, selvom det godt nok ikke var snyd.
Tilbage til toppen Go down
Vince

avatar

Male Bosted : St. Vladimirs Akademi.
Antal indlæg : 135
Join date : 08/05/11

IndlægEmne: Re: Hvad skal vi Dhampirer uden vores arv? » Alma   Lør maj 21, 2011 9:54 pm

Selvom Vince stadig følte sig en smule beruset af hende, så bredte der sig et lidt dovent og arrogant smil om læberne på ham. "Bring it on, mia bella."
Han rejste sig i en elegant og kattelignende bevægelse fra madrassen, og kyssede hendes bånd en enkelt gang før han kastede det hen imod hende. Han vippede kærligt med sine øjenbryn, inden han bandt sit eget bånd om armen igen, og smuttede en smule væk fra madrassen for at være klar når hun sprang på ham. Altså, med mindre hun ville have at han skulle binde hendes bånd igen, ligesom sidste gang. Det ville ikke være underligt.
Tilbage til toppen Go down
Alma

avatar

Female Bosted : Akadamiet
Antal indlæg : 57
Join date : 12/05/11

IndlægEmne: Re: Hvad skal vi Dhampirer uden vores arv? » Alma   Søn maj 22, 2011 12:03 am

Hun satte sig let op og greb sit bånd, og rullede lidt med sine øjne. Hun var hurtigt ovre ved ham, tog hans bånd af igen og bandt det ordenligt, og kærtegnede lidt tøvende hans arm. Hun bed sig lidt i læben med hun gjorde det, men det var nok mest fordi hun ville skjule det smil der kom frem på hendes læber. Hun rækkede sin arm frem igen, lige som før, og holder båndet med den anden hånd, "Vil du ikke være sød..?", Spurgte hun med et lille, skævt smil. Hun kiggede på ham med et lidt udfordrende blik, da hun jo havde tænkt sig at vinde denne gang. Hun havde ikke noget imod at tabe, men det var heller ikke dårligt at vinde.


Sidst rettet af Alma Man maj 30, 2011 1:31 pm, rettet 1 gang
Tilbage til toppen Go down
Vince

avatar

Male Bosted : St. Vladimirs Akademi.
Antal indlæg : 135
Join date : 08/05/11

IndlægEmne: Re: Hvad skal vi Dhampirer uden vores arv? » Alma   Ons maj 25, 2011 10:48 am

Det var helt umuligt at lade være med at smile af hendes kærlige - og dog alligevel meget irriterende udfordrende - blik. Især når han syntes så skide godt om hende. Han kunne slet ikke vente til at han skulle vinde over hende igen, og denne gang lidt mere... ifølge reglerne. Men på den anden side var det jo ham der havde opfundet reglerne, så han havde vel ikke overtrådt noget?
Han lod hende binde sit bånd, og anstrengte sig i et kort øjeblik for ikke at skælve ved hendes kærtegn. Han bandt langsomt hendes bånd, og lod sine fingre strejfe hendes arm og skulder, hvor der var muligt. Hendes hud var blød, og unaturlig bleg. I hvert fald i dhampirernes målestok. Men han var jo heller ikke særlig solbrændt selv. Men det klædte hende så absolut. Især det med hendes rødmen.
Tilbage til toppen Go down
Alma

avatar

Female Bosted : Akadamiet
Antal indlæg : 57
Join date : 12/05/11

IndlægEmne: Re: Hvad skal vi Dhampirer uden vores arv? » Alma   Ons maj 25, 2011 6:12 pm

Hun bed sig i læben, og prøvede forgæves at lade være med at ryste, da hans fingre strejfede hendes arm og skulder. Hun havde det som om det brændte der hvor han havde rørt hende, men på en god måde.
Hun kiggede op på ham med et lille smil, lagde blidt hånden på hans skulder og kyssede ham blidt, før hun bakkede væk fra ham med et udfordrende blik, og et lille, skævt smil på sine læber. "Lasciate che il gioco avrà inizio", Sagde hun blidt, men stadig udfordrende. Hun bad ham tavst om at begynde. Hun ville vinde, ville vise ham at en lille pige, som hende selv, godt kunne slå ham. Godt nok var hun spinkel, og kunne let ligne en jomfru i nød, men der havde hun aldrig været.
Tilbage til toppen Go down
Vince

avatar

Male Bosted : St. Vladimirs Akademi.
Antal indlæg : 135
Join date : 08/05/11

IndlægEmne: Re: Hvad skal vi Dhampirer uden vores arv? » Alma   Tors maj 26, 2011 3:42 pm

Et ret selvtilfredst smil gled kælent over hans læber, da hun skælvede under hans berøring. Han ville lyve hvis han sagde, at han ikke kunne lide at være elsket og begæret. Især af en så dejlig ung kvinde. Og tilfældigvis var hun også italiener, og hver gang hun talte til ham på hans modersmål, følte han sig hjemme og elsket. Det var absolut et plus.
"Se anche chiedere, la mia bella." Han trådte væk fra hende, og vejrede lidt på benene i et stykke tid. Han prøvede at finde hendes blinde punk, hendes svage led. Det var ret svært, men han var absolut åben for at prøve.
Han strøg hen imod hende som en skygge, hurtigt og smidigt. Han lavede en finte, tog et skridt til venstre, drejede rundt og sendte et slag imod hendes overarm. Han viste at hun ville have ham til at kæmpe imod, og ikke lade som om hun var en pige og dermed svagere end ham. Og hun var god. Rigtig god.
Tilbage til toppen Go down
Alma

avatar

Female Bosted : Akadamiet
Antal indlæg : 57
Join date : 12/05/11

IndlægEmne: Re: Hvad skal vi Dhampirer uden vores arv? » Alma   Tors maj 26, 2011 4:08 pm

Hun grinte lidt, og trådte hurtigt nogle skridt tilbage, og undgik hans slag. Hun var hurtigt omme bag ham, kyssede ham let på halsen, men var så hurtigt væk igen.
Hun elskede at lave sådan nogle 'lege', efter hendes mening, var det lidt lige som katten efter musen, især da hun elskede at lege med sit 'bytte', eller i det her tilfælde, sin modstander.
Hun gik hurtigt nogle skridt tilbage, og lignede næsten et blegt spøgelse, hun ville havde lignet det mere, hvis hendes tøj havde været hvidt, og ikke sort.
Hun smilte blidt til ham, og havde stadig det udfordrende blik.
Tilbage til toppen Go down
Vince

avatar

Male Bosted : St. Vladimirs Akademi.
Antal indlæg : 135
Join date : 08/05/11

IndlægEmne: Re: Hvad skal vi Dhampirer uden vores arv? » Alma   Tors maj 26, 2011 5:04 pm

Vinces læber brød ud i et stort smil da hun undgik ham og til og med kyssede ham. Hun nåede dog ikke at træde særlig langt væk, inden han greb ud efter hende igen og prøvede at gribe fat i hendes arm.
I hans øjne var hun stadig en form for spøgelse. Hun var så hurtig og elegant. Og så bleg. Hun virkede meget mere bleg, når der var så stor kontrast imellem tøj og hud. Og selvfølgelig også hår og hud. Men det gjorde hende absolut ikke mindre smuk


// Åh gud, har lige fået trukket to tænder ud og bedøvelsen er absolut ubehagelig.
Tilbage til toppen Go down
Alma

avatar

Female Bosted : Akadamiet
Antal indlæg : 57
Join date : 12/05/11

IndlægEmne: Re: Hvad skal vi Dhampirer uden vores arv? » Alma   Tors maj 26, 2011 6:19 pm

Hun undgik med nød og næppe, og prøvede nu osse selv at gribe ud efter hans arm. Hun var stadig hurtig og elegant, men det var han jo osse. Hun grinte lidt, lavede en lille finte, hvor det lignede at hun tog et skridt til højre, så venstre og så tilbage til højre og bag ham, og kyssede ham igen på halsen og lagde armen blidt over hans bånd, men tog det ikke af, ikke endnu. Hun stod ret tæt op ad ham, og flyttede sig ikke, men stod der bare og åndede blidt i hans nakke.

//Av.. Kender det skam godt..
Tilbage til toppen Go down
Vince

avatar

Male Bosted : St. Vladimirs Akademi.
Antal indlæg : 135
Join date : 08/05/11

IndlægEmne: Re: Hvad skal vi Dhampirer uden vores arv? » Alma   Fre maj 27, 2011 3:22 pm

Da hun undgik ham, smilede han sælsomt. Endelig var hun virkelig talentfuld, eller også var hans venner virkelig dårlige novicer. Men det rørte ham ikke. Alma var selvfølgelig fantastisk. Utroligt at man både kunne være som et kattedyr, og så smuk på samme måde. Det var næsten uretfærdigt.
Han undertrykte en blide latter da hun kom tæt på igen, og da hun rørte hans bånd, så han det næsten som et 'skak'. Men hvorfor i alverdenen havde hun ikke taget det af endnu? Var hun ligefrem så overlegen at hun bare legede med ham? Åh gud, hvor var hun dog utrolig.
Han gjorde en lynhurtig bevægelse og strøg inder under hendes arm, så hendes fingre var ude af stand til at nå hans bånd. Han sluttede bag ved hende og vippede hende tilbage som om de lige havde danset tango. Og så plantede han et kys på hendes læber, lige inden kærtegnede hende ned over kinden og forventede hende.
Tilbage til toppen Go down
Alma

avatar

Female Bosted : Akadamiet
Antal indlæg : 57
Join date : 12/05/11

IndlægEmne: Re: Hvad skal vi Dhampirer uden vores arv? » Alma   Fre maj 27, 2011 4:17 pm

Hun kom med et lille overrasket hvin da han vippede hende bagover og kyssede hende. Hun smilte lidt, lagde sine hænder i hans nakke og kyssede ham blidt igen, mens hun rystede svagt af hans kærtegn.
Hun havde ikke regnet med at han ville gøre lige det, derfor blev hun overrasket, og var faktisk lidt pinlig berørt over sit hvin, da hun normalt aldrig hvinede over noget.
Begge hendes hænder strøg blidt ned ad hans nakke, af skuldrene og videre ned ad hans arme, og kunne mærke musklerne under dem. Hun fandt hans bånd og tog det af. Hun stoppede kysset med et lille grin, og sagde, "Fik dig..", Hun kyssede ham let på kinden og kærtegnede blidt hans arme imens.
Hun smilte stort indvendigt over at havde vundet over ham, og nød kort rusen, men den fik hun nok mest af hans nærvær og ikke af sejreren.
Tilbage til toppen Go down
Vince

avatar

Male Bosted : St. Vladimirs Akademi.
Antal indlæg : 135
Join date : 08/05/11

IndlægEmne: Re: Hvad skal vi Dhampirer uden vores arv? » Alma   Fre maj 27, 2011 4:38 pm

Han nøjedes med at brumme utilfredst da hun trak hans bånd af. Men han slap hende ikke, tænkte slet ikke på det. "Så står det lige, ikke sandt signorina?" hviskede han blidt i hendes øre, inden han begynde at nappe hende kærligt bag øret.
Nu hvor de stod så tæt, tog han chancen og løsnede forsigtigt knuden på båndet, helt uden selv at opdage det. Han løsnede grebet på hende, en lille smule, så han kunne svinge hende i en blid cirkel inden han kunne lukke armene om hendes hals og presse sine læber imod hendes igen.


// Kreasvigt :3
Tilbage til toppen Go down
Alma

avatar

Female Bosted : Akadamiet
Antal indlæg : 57
Join date : 12/05/11

IndlægEmne: Re: Hvad skal vi Dhampirer uden vores arv? » Alma   Fre maj 27, 2011 4:58 pm

Hun kunne godt mærke at han løsnede hendes bånd, men tog sig ikke af det, nød bare hans nærvær. Hun rystede da han nappede hende bag øret og mærkede en dejlig kildren gå igennem sig da han gjorde det. Hun grinte lidt da han svang hende i en blid cirkel. Hun lagde sine arme om hans hals, pressede ham tættere på og pressede sine egne læber ivrigt mod hans igen. Hun åbnede lidt prøvende sin mund, ikke helt sikker på hvad hun skulle gøre.

//Gør ikke noget, kender det godt (^,..,^)
Tilbage til toppen Go down
Vince

avatar

Male Bosted : St. Vladimirs Akademi.
Antal indlæg : 135
Join date : 08/05/11

IndlægEmne: Re: Hvad skal vi Dhampirer uden vores arv? » Alma   Fre maj 27, 2011 5:07 pm

Han lod hende ikke være rådvild længe, for han stak forsigtigt tungen ind. Imens hvilede hans hænder på hendes talje med et blidt greb, men stadig på en måde der tydeligt sagde at han ikke just syntes om at skulle slippe hende igen.
Alle hans fornuftige tanker om at nogen ville komme ind og opdage dem i tæt omfavnelse og med tungen helt nede i halsen på hinanden, var totalt forsvundet. Han kunne slet ikke fjerne opmærksomheden nok fra hende til at gøre det.
Han løftede langsomt svippen på hendes trøje op, så hans lange og slanke fingre strøg hende over hendes bare hud.
Tilbage til toppen Go down
Alma

avatar

Female Bosted : Akadamiet
Antal indlæg : 57
Join date : 12/05/11

IndlægEmne: Re: Hvad skal vi Dhampirer uden vores arv? » Alma   Fre maj 27, 2011 5:20 pm

Hun sukkede lidt da hans tunge kom ind i hendes mund, og nød det. Hun smilte indvendigt da hun mærkede hans hænder mod hendes talje i et blidt greb.
Hun fattede ikke hvordan hun havde kunnet leve uden sådan noget her, i så lang tid. Hun havde ikke tænkt på at de kunne blive opdaget, da hun var helt væk i ham, og alle de nye følelser.
Hun rystede lidt da hun mærkede hans slanke fingre under hendes trøje, mod hendes bare hud. Hun ville give igen, men vidste virkelig ikke hvad hun skulle gøre, da hun ingen erfaring havde på dette punkt.
Tilbage til toppen Go down
Vince

avatar

Male Bosted : St. Vladimirs Akademi.
Antal indlæg : 135
Join date : 08/05/11

IndlægEmne: Re: Hvad skal vi Dhampirer uden vores arv? » Alma   Lør maj 28, 2011 12:46 am

Lige meget med hvor meget de andre piger pralede med hvor øvede de var, i kærlighedens ædle kunst, var der ikke noget bedre end nyt blod for Vince. Især nyt blod, som boblede når hun så ham. Blod som bankede under den kvindelige novices tynde, blege hud, i takt til hans. Han havde kendt hende i et stykke tid, og hvorfor i alverdenen var der gået så lang tid før han havde.. gjort noget. Taget kontakt.
Hans fingre kørte længere op af hendes bløde, varme hud. Næsten som slanger, tænkte han et kort øjeblik. Forhåbentligt bare mere behageligt.
Han lænede sig en lille smule mere ind imod hende, lænede sig en smule ind over hende. Hans åndetræt blev intensiveret en smule, og hvis man hørte godt efter - eller bare stod tilstrækkeligt tæt på - ville man måske kunne høre ham stønne i velvære. Men selvom det føltes godt, så var det stadig anderledes med Alma. På en måde mere akavet for ham. Det var ikke som at snave med alle og enhver.
Tilbage til toppen Go down
Alma

avatar

Female Bosted : Akadamiet
Antal indlæg : 57
Join date : 12/05/11

IndlægEmne: Re: Hvad skal vi Dhampirer uden vores arv? » Alma   Lør maj 28, 2011 10:54 am

Hun rystede svagt af hans hænders vandrig op ad sin ryg, og den dejlige kildren det medførte. Hun hørte godt hans lave stønnen, og tog det for at han kunne lide det.
Hun prøvede at give lidt mere slip på sig selv, og lod sine hænder glide op i hans hår, og pressede ham tættere på sig, mens hun nærmest lå i hans arme. Hendes tunge legede blidt, lidt tøvende, med hans, og hun kunne ikke holde et lille støn inde, og nød øjeblikket.

//Min tur til at have kreasvigt (^,..,^)
Tilbage til toppen Go down
Vince

avatar

Male Bosted : St. Vladimirs Akademi.
Antal indlæg : 135
Join date : 08/05/11

IndlægEmne: Re: Hvad skal vi Dhampirer uden vores arv? » Alma   Man maj 30, 2011 6:54 pm

Han strøg hende blidt op af ryggen, og formåede på ufatteligste vis at trykke hende så langt ind til sig, at deres kroppe slangede sig om hinanden. Hendes hjerteslag, hendes varme og krop - blev praktisk taget til hans egendom. Ét med hans krop.
Han rykkede en smule med hans hoved, da han mærkede hendes hænder. En smule som lænker, bemærkede han.
Han trak sit hoved en smule væk fra hendes, og begyndte at kysse hende på det tynde område bag øret. Bagefter vandrede hans læber ned af hendes hals, og overdyngede hende med kys på hendes bløde, blege hud.

// Overvejer om vi skal stoppe vores emne, på grund af praktikperioden. Undskyld at jeg ikke var på i weekenden ^_^'
Tilbage til toppen Go down
Alma

avatar

Female Bosted : Akadamiet
Antal indlæg : 57
Join date : 12/05/11

IndlægEmne: Re: Hvad skal vi Dhampirer uden vores arv? » Alma   Man maj 30, 2011 7:17 pm

Hun stønnede svagt da han pressede hende tættere på sig, og nød at mærke hans krop så tæt på sin egen. Hun lod sine hænder glide ned på hans skuldre da han trak sit hoved lidt væk fra hendes eget. Hun havde lukket sine øjne og gyste lidt da han begyndte at kysse hende bag øret og ned ad hendes hals. Hun havde det som om hun smelte ind i ham, og de blev en, og skælvede lidt på grund af den følelse.

//Det gør ikke noget, og kan vi ikke bare sætte emnet på 'pause'?//
Tilbage til toppen Go down
Vince

avatar

Male Bosted : St. Vladimirs Akademi.
Antal indlæg : 135
Join date : 08/05/11

IndlægEmne: Re: Hvad skal vi Dhampirer uden vores arv? » Alma   Man maj 30, 2011 11:20 pm

// Okay ^_^' NU er det altså pauset, ellers kommer jeg bare til at skrive igen XD
Tilbage til toppen Go down
Alma

avatar

Female Bosted : Akadamiet
Antal indlæg : 57
Join date : 12/05/11

IndlægEmne: Re: Hvad skal vi Dhampirer uden vores arv? » Alma   Tirs maj 31, 2011 5:18 pm

//Okay XD//
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Hvad skal vi Dhampirer uden vores arv? » Alma   

Tilbage til toppen Go down
 
Hvad skal vi Dhampirer uden vores arv? » Alma
Tilbage til toppen 
Side 3 af 3Gå til side : Previous  1, 2, 3

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Sankt Vlademirs Akademi :: Sankt Vlademir :: Trænning/Gymnastik salen-
Gå til: